6 fordele ved Kegel-øvelser for mænd

, Jakarta – Kegel-øvelser er ret populære blandt mødre på grund af deres fordele til at stramme Miss V. Men ikke kun for kvinder, denne bækkenbundsøvelse kan også øge en mands styrke, mens han er i seng, du ved. Nysgerrig, hvordan Kegel-øvelser kan forbedre mænds seksuelle ydeevne? Kom nu, find ud af fordelene ved Kegel-øvelser til mænd her.

Grundlæggende er Kegel-øvelser øvelser, der har til formål at træne bækkenbundsmusklerne, som er en gruppe muskler, der er placeret i bækkenbunden og fungerer til at støtte forskellige organer, såsom livmoderen (hos kvinder), blæren og fordøjelseskanalen (endetarmen). Med alderen kan bækkenbundsmusklerne udvide sig, svækkes og miste muskelspændinger. Hos mænd kan faktorer som alder, at have gennemgået prostataoperationer eller diabetes svække bækkenmusklerne. Derfor er denne øvelse ikke kun god for kvinder, men også mænd til at øge styrken af ​​bækkenmuskulaturen. Her er fordelene ved Kegel-øvelser til mænd:

1. Hjælper med at overvinde urininkontinens

Urininkontinens er en persons manglende evne til at holde urin ude. Mænd med urininkontinens kan "væde sengen", når de hoster, nyser eller løfter tunge vægte. Selvfølgelig kan denne tilstand gøre enhver, der oplever det, flov og også forstyrret. Imidlertid kan urininkontinens overvindes ved at lave Kegel-øvelser regelmæssigt. Denne øvelse vil øge muskelspændingen og styrke i bækkenbundsmusklerne, så blæren er i stand til at kontrollere urinen bedre.

2. Hjælper med at overvinde inkontinens Alvi

Ud over urininkontinens er der også en tilstand, hvor en person ikke kan holde afføring eller hvad der også er kendt som vaginal inkontinens. Denne tilstand kan også overvindes med Kegel-øvelser. Træning af bækkenbundsmuskel vil styrke spændingen og styrken af ​​anal lukkemuskel, som er en samling muskelfibre formet som en ring, der fungerer til at lukke eller åbne passagen af ​​anus, så afføringen kan kontrolleres.

3. Hjælper med at komme sig efter prostatakirurgi

En undersøgelse udført på mænd, der for nylig havde gennemgået en prostataoperation, viste, at Kegel-øvelser var virkelig gavnlige til at forbedre genopretningsprocessen for blæren efter operationen. Kegel-øvelser, der udføres regelmæssigt, kan også hjælpe med at forbedre blodcirkulationen i bækkenområdet, så prostatasundheden kan opretholdes. Læs også: 5 naturlige planter til behandling af prostatakræft

4.Overvinde erektil dysfunktion

En anden undersøgelse viser, at Kegel-øvelser kan hjælpe med at overvinde et af de seksuelle problemer, som ofte opleves af mænd, nemlig erektil dysfunktion. I undersøgelsen trænede en gruppe mænd deres bækkenmuskler ved at lave Kegel-øvelser regelmæssigt i 6 måneder. Resultatet er, at så mange som 40 procent af dem har normal erektil funktion igen. Dette skyldes, at Kegel-øvelser hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen og iltningen, så det kan hjælpe rejsningsprocessen.

5. Overvindelse af for tidlig sædafgang

Et andet seksuelt problem hos mænd, der kan overvindes med Kegel-øvelser, er for tidlig ejakulation. Dette er blevet bevist i International Journal of Andrology. Kegel-øvelser kan hjælpe med at trække bækkenbundsmusklerne sammen, når de er ved at nå klimaks, og derved forsinke ejakulation. Læs også: Træning af bækkenbundsmusklerne kan øge sexlysten

6.Forbedre mænds seksuelle ydeevne

Fordelene ved Kegel-øvelser for at forbedre mænds seksuelle ydeevne er også ubestridelige. Kegel-øvelser kan hjælpe med at få orgasme til at blive stærkere og øge ejakulationens kraft. Selv mænd, der regelmæssigt laver Kegel-øvelser, menes at opleve flere orgasmer . Selvom der ikke er noget videnskabeligt bevis, menes Kegel-øvelser også at øge størrelsen af ​​penis.

Nå, det er nogle af fordelene ved Kegel-øvelser for mænd. Kom nu, gør denne øvelse regelmæssigt for stærkere bækkenmuskler. Hvis du har et problem med sex, så spørg bare lægen via appen . Vær ikke genert, for du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.