Genkend 7 tegn på, at et barn får tænder

, Jakarta – Er din lille pludselig mere kræsen end normalt? Måske er han i gang med en fase, som får børnene til at føle sig utilpas. Husk på, at tænder kan være smertefuldt og få dit tandkød til at klø. Dette er grunden til, at din lille er mere kræsen end normalt. Der er ingen fast standard, hvornår barnet vil få tænder, så mødre skal være opmærksomme for at genkende tegnene, så de kan give den rigtige behandling.

Mælketænder er faktisk begyndt at udvikle sig i tandkødet, siden de stadig var i livmoderen. Så normalt kan mødre se tilstedeværelsen af ​​fremtidige tænder, når den lille er 3 måneder gammel, eller endda nogle, der har været synlige siden den nyfødte. Men generelt vil mælketænder være synlige, når han er 6 måneder gammel. De to nederste fortænder er dem, der normalt vokser først, efterfulgt af de to øverste fortænder. Hver babys begyndelsestid er forskellig, men de fleste babyer viser næsten de samme symptomer på børnesygdomme. Her er de tegn på, at dit barn får tænder, som du skal kende:

  1. Skrig

Den første begyndelsesproces kan være smertefuld for barnet, fordi tandkødsvævet, som stadig er meget sårbart, kan blive betændt. På grund af dette vil nogle babyer være kræsne og græde meget, når de får tænder. For at lindre smerter kan mødre give din lille blød og kold mad såsom yoghurt eller legetøj bider lavet af blød silikone, der har været nedkølet på forhånd.

  1. Hyppig spyt

Tænder stimulerer barnets mund til at producere mere spyt end normalt. Derfor, hvis moderen ser den lille så ofte tisse Måske er det et tegn på, at han får tænder. Tør altid babys spyt af med en blød klud eller sterilt væv for at forhindre, at der opstår udslæt omkring barnets mund, hage og hals.

  1. Hoster

Overdreven spytproduktion ved tænder kan også få dit barn til at blive kvalt og hoste. Hvis hosten ikke er ledsaget af andre symptomer såsom influenza, forkølelse eller allergi, så er dette tegn på tænder ikke noget at bekymre sig om. Men hvis hosten fortsætter i dagevis, kan det være, at dit lille barn har hoste på grund af virus eller bakterier.

  1. Bider ofte

Det tryk, der opstår fra tænderne, der gerne vil ud af tandkødet, kan få din lille til at føle sig utilpas. Dit lille barn vil føle smerte, prikken og kløe i tandkødet, så han vil lufte det ud ved at bide, hvad han finder, herunder at bide moderens brystvorter, mens han ammer.

  1. Ingen appetit

Fordi tandkødet føles ubehageligt, er det naturligt, at dit lille barns appetit falder i denne periode med tænder. Selv at sutte på brystvorten, mens du ammer, kan gøre tandkødet ondt. Så mødre skal forstå, hvis din lille nægter at amme eller spise fast føde, mens hans tænder vokser. For at den lille stadig kan spise, kan moderen give mælk gennem et sugerør.

  1. Feber

Normalt er den bivirkning, som babyer vil mærke, når deres tandkød bliver betændt under tænder, feber. Du behøver ikke bekymre dig, fordi tandkødsbetændelse kun forårsager en mild feber, der nemt kan behandles derhjemme.

  1. Ofte vågen om natten

Smerter og kløe i tandkødet viser sig ikke kun om morgenen eller eftermiddagen, men også når din lille sover om natten. Som følge heraf vågner dit lille barn ofte om natten og græder. For at den lille kan falde til ro og falde i søvn igen, kan moderen holde om ham, mens han forsigtigt klapper ham på skulderen eller synger vuggeviser.

Nå, det er tegnene på et barn, der får tænder. Hvis din lille er syg eller har visse helbredsproblemer, skal du straks kontakte lægen via ansøgningen lige. Tal om de helbredsproblemer dit lille barn oplever og spørg lægen til sundhedsråd via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst.

Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Metoden er meget praktisk, bare bliv bestille via appen og ordren bliver leveret indenfor en time. Vil du lave en medicinsk test? har nu funktioner Laboratorietest hvilket gør det nemmere for mødre at udføre forskellige former for helbredsundersøgelser. Så hvad venter du på? Hent nu også i App Store og Google Play.