Dette er vitaminindholdet i bær

, Jakarta – Du kan spise forskellige typer bær, såsom blåbær, jordbær, hindbær, gojibær til acaibær. Generelt har bær en sød og sur smag, når de indtages direkte. For ikke at kede sig indtager mange mennesker bær ved at forvandle dem til marmelade eller tørre dem.

Læs også: Bær er gode for mennesker med diabetes, her er grunden

Der er intet galt i at prøve at spise bær. Bær er en af ​​de frugter, der indeholder ret mange vitaminer. Derudover indeholder bær også ret lave kalorier, så denne frugt er rigtig god til dig, der stadig ønsker at holde din vægt stabil.

Næringsstoffer i bær

Udover at være lækre, har bær også et højt nok vitaminindhold i sig. Kend næringsindholdet og næringsstofferne i bær, nemlig:

1. Fiber

Bær er frugter, der har et ret højt fiberindhold. Indtagelse af nok fibre kan faktisk få dig til at føle dig mæt i længere tid og derved undertrykke sult. Selvfølgelig kan denne tilstand få dig til at reducere dit kalorieindtag og gøre din vægt mere stabil.

2. Antioxidant

De høje niveauer af antioxidanter i bær kan faktisk forhindre dig i at blive udsat for frie radikaler. Bær er en fantastisk kilde til antioxidanter, såsom anthocyaniner, ellaginsyre og resveratrol. Udover at kunne beskytte dig mod frie radikaler, kan antioxidanter i kroppen mindske risikoen for forskellige sygdomme i kroppen.

3. Vitaminer og mineraler

Bær er en af ​​de kaloriefattige frugter. Lancering Healthline Bær indeholder også meget forskellige vitaminer og mineraler. Bær, især jordbær, har et meget højt C-vitaminindhold. Derudover er der i 100 gram bær 43 kalorier, 25 procent K1-vitamin, 6 procent folat og 32 procent mangan.

Så tøv ikke med at spise en række forskellige bær, så kroppens ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov bliver opfyldt ordentligt.

Læs også: Forskellige frugter, der kan bruges som infunderet vand

Fordele ved indtagelse af bær

Selvfølgelig giver det høje næringsindhold i bær forskellige gode sundhedsmæssige fordele, hvis du regelmæssigt spiser bær. Følgende er de fordele, der kan opnås ved at indtage bær, nemlig:

1. Oprethold blodsukkerniveauet

Bær har en sød smag, men har ingen indflydelse på blodsukkerniveauet i kroppen. Bær kan indtages af personer, der har nedsat blodsukkerniveau, men bør indtages direkte og ikke bruges som juicedrik. Dette kan få fiberindholdet til at forsvinde og sukkerindholdet bliver højere.

2. Sænker kolesteroltallet

Udover at være i stand til at opretholde blodsukkerniveauet hjælper bær også med at sænke kolesterolniveauet i kroppen. Sorte hindbær og jordbær er mere effektive til at sænke kolesterolniveauet hos en person, der er overvægtig.

3. Hold kropshuden sund

Antioxidantindholdet i bær forbedrer hudens sundhed og holder huden sund. På den måde undgår du tegn på for tidlig aldring.

Læs også: Disse frugter kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet

Det er nogle af de fordele, du kan mærke ved at spise bær. Ud over bær, glem ikke at vedligeholde din kost og indtage masser af vand, så din helbredstilstand opretholdes.

Derudover er det at få nok hvile hver dag en måde, du kan gøre, så dit helbred forbliver optimalt. Tøv ikke med at bruge appen at spørge lægen direkte om de oplevede helbredsproblemer, så de kan håndteres hurtigere og mere præcist.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 11 grunde til, hvorfor bær er blandt de sunde fødevarer på jorden
Hverdagssundhed. Fået adgang i 2020. 9 fantastiske sundhedsmæssige fordele ved bær