Kan hvidløg lindre siddende vind? Dette er Faktum

, Jakarta - Siddende vindangreb kan være det første, nogen tænker, når de føler brystsmerter. Vindsiddende eller også kendt som angina er brystsmerter, der opstår, fordi hjertemusklen ikke får nok iltforsyning fra blodbanen.

Der er flere måder at lindre vindsiddende lidelse. En af dem er med hvidløg og nogle andre hjemmemedicin. Det er bare, at dette hjemmemiddel kun bør bruges, hvis en person er blevet undersøgt af en læge og er sikker på, at brystsmerterne ikke er forårsaget af noget alvorligt. Faktisk, selvom dette hjemmemiddel anbefales bredt, skal du stadig følge behandlingen fra en læge.

1. Hvidløg

Hvidløg hævdes at være en medicin til at lindre angina, selvom der faktisk ikke er nogen videnskab, der understøtter dette. Du kan blande et fed eller to hakket hvidløg med et glas varm mælk.

I stedet for at drikke hvidløg, bør du tygge hvidløgsstykkerne for at få det maksimale udbytte. Fordi hvidløg kan hjælpe med at lindre angina og reducere plakopbygning i arterierne.

Læs også: Afskrabninger kan få vinden til at sidde, myte eller fakta?

2 . Mandel

Når sure opstød er årsagen til angina, kan spise nogle mandler eller drikke en kop mandelmælk hjælpe med at lindre det. Men husk på, at der faktisk ikke er noget videnskabeligt bevis, der understøtter denne påstand.

Husk også på, at mandler indeholder meget fedt, som kan få mavesyren til at stige. Hvis dette er tilfældet, kan mandler faktisk gøre smerten værre.

3. Cold Pack

En almindelig årsag til angina eller siddende vind er muskelspændinger. I dette tilfælde kan en person føle smerte i brystet på grund af pres fra sport, andre aktiviteter eller stumpe traumer. kold pakke er en acceptabel metode til at hjælpe med at reducere hævelse og stoppe smerte.

4. Varme drikke

Varme drikke kan hjælpe med at lindre gas, når en persons smerte er forårsaget af gas eller oppustethed. Varme væsker kan også hjælpe med at forbedre fordøjelsen. Varme drikke, der kan være en mulighed, såsom te eller varm honning, som er kendt for at have fordele.

5. Bagepulver

En anden anbefaling, der er ret populær, er at tilføje bagepulver i varmt eller koldt vand. Resultatet er en alkalisk opløsning, der kan hjælpe med at reducere syre i maven, hvis det forårsager smerte.

Læs også: Myte eller fakta Siddende vind kan forårsage pludselig død

6. Æblecidereddike

Æblecidereddike er et andet hjemmemiddel, der har til formål at hjælpe med angina og sure opstød. Mange mennesker hævder, at drikke det før eller efter måltider kan forhindre mavesyre i at stige. Men på den anden side har æblecidereddike minimale bivirkninger. Folk på blodfortyndende medicin skal muligvis undgå denne metode, da æblecidereddike også kan fortynde blodet.

7. Læg dig ned

Når angina eller siddende vind slår til, læg dig direkte ned med hovedet hævet over din krop for at aflaste. En let oprejst stilling kan være nyttig, når smerterne skyldes refluks.

8. Ingefær

Som med andre naturlægemidler, menes ingefær at have anti-inflammatoriske virkninger. Derudover viser forskning, at ingefær kan hjælpe med at lindre maveproblemer og forhindre opkastning.

9. Gurkemejemælk

Gurkemeje har antiinflammatoriske egenskaber, der kan lindre symptomer på brystsmerter. Gurkemejemælk kan blandes med varm mælk. Denne blanding bør tages før du går i seng for at lindre smerter. Til langvarig brug viser forskning, at forbindelser i huden kan hjælpe med at forhindre hjertesygdomme.

Læs også: Det er det, der menes med siddende vind

Endnu en gang skal du huske på, at ovenstående midler muligvis kun virker ved milde tilstande. Sørg desuden altid for, at dine helbredsproblemer er under opsyn af en læge gennem ansøgningen . Kom nu, download applikationen nu!

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Sådan slipper du af med brystsmerter derhjemme