Kvinder skal vide, hvordan man slipper af med menstruationssmerter

Jakarta – Et af tegnene på menstruation er tilstedeværelsen af ​​mavesmerter, som nogle kvinder oplever. Menstruationssmerter er muskelkramper, der mærkes i den nederste del af maven, der opstår før eller under menstruationen, som kan mærkes i en dag eller to. Menstruationssmerter, som nogle gange mærkes, kan være i form af milde smerter eller alvorlige nok til at sprede sig til bagsiden til lårene og kan forstyrre daglige aktiviteter. Faktisk er denne tilstand med menstruationssmerter meget almindelig og bliver normalt bedre med alderen og efter at en kvinde har fået børn.

Grundlæggende er menstruationssmerter, som kvinder mærker, forårsaget af, at livmodermuskelvæggen trækker sig sammen, så den komprimerer de omkringliggende blodkar. Dette medfører, at tilførslen af ​​ilt til livmoderen blokeres og forårsager smerter i underlivet. For ikke at forstyrre de aktiviteter, du laver, skal du selvfølgelig vide, hvordan du slipper af med menstruationssmerter på den rigtige måde. Nedenfor er nemme måder, der kan gøres for at lindre menstruationssmerter, men ikke helt helbrede dem:

  1. Regelmæssig motion kan hjælpe med at reducere menstruationssmerter, der opstår. Sport, der kan dyrkes, er svømning, gåture eller cykling.
  2. En flaske fyldt med varmt vand og komprimering af det område af maven, der oplever smerte, kan hjælpe med at reducere smerte.
  3. At lave afspænding såsom en lille massage omkring maven kan hjælpe med at lindre de smerter, der opstår.
  4. Ryg ikke og drik alkohol. Fordi disse to aktiviteter kan øge din risiko for at opleve menstruationssmerter.

Hvis ovenstående metoder ikke mindsker de menstruationssmerter, du oplever, så bør du tage medicin, der kan hjælpe med at lindre menstruationssmerter. Følgende er medicin, som du kan bruge til at lindre smerter under menstruation.

Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er)

Paracetamol

Hvis efter at have taget en af ​​de nævnte lægemidler ikke lindrer de menstruationssmerter, du oplever, bør du opsøge en specialist for at finde ud af årsagen til starten af ​​menstruationssmerter. Det skal bemærkes, at behandling af menstruationssmerter kan behandles ud fra årsagen til de oplevede menstruationssmerter. Du kan ganske rigtigt slippe af med smerter ved at tage smertestillende medicin, men du kender ikke årsagen, hvis du ikke tjekker med din læge.

For at forhøre sig om problemet med menstruationssmerter og finde ud af, hvordan man kan slippe af med smerten, kan du spørge lægen om denne tilstand . Denne sundhedsapplikation kan være en bro for dig at spørge og diskutere med tusindvis af betroede ekspertlæger, som vil give råd og behandling af de sundhedsproblemer, du oplever gennem menuen. Kontakt læge. Derudover kan du købe medicin og vitaminbehov gennem menuen Apotek levering. Og køb medicin eller vitaminer gennem menuen Apotek levering. Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play lige nu.

LÆS OGSÅ: 7 betydninger af menstruationsblodfarve, du skal kende