Tips til at stimulere børn til at tale hurtigt

Jakarta - Hver alder stiger, der er nye evner, som børn har. Startende fra han kunne være tilbøjelig, siddende, kravlende, krybende, indtil han endelig gik. Nå, bortset fra milepæle I dette tilfælde bør mødre heller ikke glemme, at deres børn begynder at lære at tale. Dette begynder normalt at vise sig, når barnet er 4 måneder gammelt, gennem pludren, som måske ikke er meningsfuld endnu.

Denne evne vil fortsætte med at vokse. Ind i en alder af 6 måneder, vil din lille begynde at pludre. ba", "ma", eller "da ". Senere vil denne evne fortsat kunne ses, når han kommer i en alder af et år. Normalt kan børn sige et par korte ord, som de ofte hører fra deres forældre. Selvfølgelig er stimulering og stimulering ting, der skal gøres, så børn straks kan tale flydende.

Stimuleringstips til hurtigt talende børn

Den nemmeste måde, som mødre kan gøre for at stimulere børn, så de kan tale med det samme, er at invitere dem til at kommunikere. Måske har babyen ikke været i stand til at reagere på, hvad moderen sagde, men han forstår gennem intonationen af ​​stemmen, som moderen laver. Mødre kan starte med at sige tak, fortælle din lille ens aktiviteter hele dagen, før han lægger sig til at sove, og reagere på hver pludren, han laver.

Læs også: Den rigtige måde at opdage taleforsinkelse hos børn

Det anbefales stærkt at invitere børn til at kommunikere eller tale, da barnet stadig er i maven. Målet er helt klart at forbedre binding mellem mor og barn. Tja, udover at invitere til samtale, er der flere andre måder, der også kan være en stimulering, så børn kan tale hurtigt, nemlig:

  • Læse eventyr eller historier

Du ved, at læse en historie for babyen, da han ikke kan tale, kan ikke siges at være for hurtig, du ved. Faktisk kan dette være med til at skabe god kommunikation og fantasi til dit lille barn. Start med en historiebog med flere billeder, og mor laver sin egen historie. Ikke kun at praktisere kommunikation, læsning af historiebøger lærer også børn at kunne lide bøger.

  • Opfinder historier

En anden måde, som mødre kan bruge til at træne deres børns fantasi, er at invitere dem til at finde på historier sammen. Spørg ham, hvad han tænker, hvilken slags karakter han idoliserer, eller hvem han ikke kan lide. Inviter barnet til at lave en historielinje, samt guide ham til at lave samtaleord.

Læs også: Pas på, det er 4 taleforstyrrelser, som børn kan opleve

  • Lytter til musik

Udover at træne børns talefærdigheder har det mange andre fordele at lytte til musik. Dette inkluderer afslapning og at lære børn at genkende noder og sange. Sørg dog for, at moderen inviterer barnet til at lytte til musik efter deres alder, ja. Lyt til børnesange, ikke voksensange. Børnesange har tekster, som er nemme for børn at efterligne og huske.

  • Spørgsmål og svar

Nogle gange kan talepraksis dannes ganske enkelt, når moderen peger eller holder en genstand og spørger den lille, hvad det er. Lad barnet udforske, lyt til svaret og ret, hvis det ikke er helt rigtigt. Mødre kan udnytte tiden til at lege med deres små, eller tage dem med til at besøge forskellige interessante pædagogiske ture for at stimulere deres talefærdigheder og lære dem nye ting.

At lære børn at tale tidligt vil hjælpe dem til at tale hurtigere. Barnet forstår måske ikke, hvad moderen siger, men hans ører vil høre alle ordene. Forsøg derfor altid at tale godt, for børn er store imitatorer, og forældre er de første rollemodeller, de vil efterligne.

Læs også: Inviter ofte babyer til at tale, her er fordelene

Hvis moderen har gjort alle ovenstående tips, og barnet stadig viser modvilje mod at tale eller opleve taleforsinkelse , tøv ikke med at spørge børnelægen, hvordan behandlingen kan gøres. Mødre kan nu spørge en specialist når som helst og hvor som helst gennem applikationen .



Reference:
Forældre. Tilgået 2020. Sådan hjælper du din baby med at lære at tale.
Baby Center. Tilgået 2020. Sådan får du dit lille barn til at tale.
Forældre. Tilgået 2020. 9 måder at hjælpe dit barns sproglige udvikling på.