7 graviditetsproblemer i første trimester

, Jakarta – Fysiske ændringer på grund af hormonarbejde og tilstedeværelsen af ​​fosteret i livmoderen medfører naturligvis nogle forskelle. Normalt er dette årsagen til problemer i graviditetens første trimester. Men ikke alle skal tages alvorligt og har brug for lægehjælp. Det er bare, at gravide kvinders krop tilpasser sig forandringerne.

Her er nogle graviditetsproblemer i første trimester, som du ikke behøver at bekymre dig for meget om.

  1. Blødende

25 procent af gravide oplever lidt blødning eller man kan sige blodpletter i første trimester. Faktisk er dette et tegn på, at embryonet er blevet befrugtet og implanteret i livmoderen. Nå, hvis moderen efter det føler kramper eller skarpe smerter i maven, så kan den gravide konsultere en læge. (Læs også På grund af vacciner har kvinder svært ved at blive gravide?)

Mor kan bruge appen at tale direkte med lægen via Video/taleopkald eller Snak . Den måde, mor er nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store.

  1. Brystsmerter

Brystsmerter kan være et tidligt tegn på graviditet. Hormonelle ændringer og øget bryststørrelse er almindelige tegn i første trimester. For at lindre denne smerte kan gravide kvinder justere bh'en til den aktuelle bryststørrelse. Så hvis du har sex, kan gravide kvinder bede din partner om at være mere blid eller stoppe midlertidigt med at røre brystet.

  1. Forstoppelse

At opleve forstoppelse tidligt i graviditeten er almindeligt. Muskelsammentrækninger bremses på grund af højere end normale niveauer af hormonet progesteron. For at omgå dette er gravide nødt til at øge fiberindtaget og regelmæssig fysisk aktivitet, så afføringsprocessen kan forløbe mere gnidningsløst.

  1. vaginalt udflåd

Gå ikke i panik, når du ser hvide, mælkeagtige pletter på dit undertøj. Dette er bare normalt vaginalt udflåd. Hvis du føler dig utilpas, fordi farven bliver grøn med en ubehagelig lugt, kan gravide kontakte en læge og rådføre dig om dette. Men hvis det blot er en almindelig plet, er løsningen at skifte undertøj ofte, så luftfugtigheden i intimområdet bevares.

  1. Uendelig træthed

Gravide kvinder undrer sig over, hvorfor de bliver trætte så hurtigt på det seneste. Dette er naturligt og et problem i graviditetens første trimester, som er almindeligt oplevet af næsten alle gravide kvinder. Udvid fødevarer, der indeholder jern, såsom spinat, bønner, kød og æggeblommer. Prøv derefter at tage en lur, så din energi kan komme sig. Jeg er bange for, at gravide kvinder er for nøjeregnende, humør så ustabilt, at det også påvirker fosteret.

  1. Konstant sult

Sult og ønsket om at spise visse fødevarer, som folk ofte kalder cravings, er almindelige. Gravide kvinder har brug for ernæring og sund mad for at opretholde ernæringsindtaget af fosteret i livmoderen. Bare begrænse det trang det er kun til sunde fødevarer, lad være junkfood eller som indeholder for mange usunde kalorier.

  1. Hyppig vandladning

Hyppig vandladning bliver et problem i det næste første trimester af graviditeten. Fosterets stilling, der presser på blæren, får gravide til at føle trang til at tisse konstant. Reducer ikke dit drikkeindtag, fortsæt med at drikke for at erstatte de væsker, der kommer ud, ok?