Bivirkninger ved at indtage for meget hollandsk aubergine

, Jakarta - En af de frugter, der er mindre populær end andre frugter på markedet, er den hollandske aubergine ( Solanum betaceum ). Denne frugt kommer faktisk ikke fra Holland, men fra Sydamerika, netop i Andesbjergene, Peru. Det, der gør det kaldt hollandsk aubergine af det indonesiske folk, er, fordi denne frugt blev bragt af hollænderne under kolonitiden for hundreder af år siden.

Hollandsk aubergine forarbejdes også oftere til juice med en blanding af sukker og sødet kondenseret mælk. Hollandsk aubergine kan dog også bruges som marmelade, sirup eller en salatblanding. Næringsindholdet i hollandsk aubergine er også meget godt for helbredet, hvilket gør det velegnet til indtagelse af alle.

I hver 100 gram hollandsk aubergine er der 85 gram vand, 1,5 gram protein, 0,006-1,28 gram fedt, 10 gram kulhydrater, 1,4-4,2 gram fibre, vitamin A og vitamin C. Flavonoider er kendt som antioxidanter at bekæmpe forskellige kroniske sygdomme.

Fordele ved hollandsk aubergine til sundhed

Nå, fordi der er så mange næringsstoffer i det, er hollandsk aubergine faktisk meget gavnligt for kroppen. Fordelene ved hollandsk aubergine for kroppen omfatter behandling af øjensundhed, behandling af kræftsår, opretholdelse af udholdenhed, forebyggelse af blokering af blodkar på grund af fedt, hjælper vækst og opretholdelse af knoglesundhed, forebyggelse af forstoppelse og forebyggelse af vækst af kræftceller.

På grund af dens enorme fordele er denne frugt velegnet til konsum af alle. Det være sig børn, der stadig er i spædbarnsalderen, voksne og endda gravide.

Læs også: Kend fakta om at drikke juice til kosten

Virkninger af forbrug af hollandsk aubergine

Indtil nu har forskere faktisk ikke fundet nogen negative effekter, der kan udløses af hollandsk aubergine. Men ligesom al mad og drikke, hvis det indtages i overkant, vil det have negative virkninger. Desuden har din krop også brug for andre næringsstoffer, som ikke kan opfyldes af hollandsk aubergine.

Nå, et af stofferne i hollandsk aubergine er flavonoider. Flavonoider er en type antioxidant, som kroppen har brug for for at afværge frie radikaler, der forårsager skade på kroppens celler. Antioxidantniveauet i kroppen bør afbalanceres med niveauet af frie radikaler, der kommer ind i kroppen. Så der er ingen mangel på eller overskud af antioxidanter i kroppen.

Tja, hvis antioxidantniveauerne af hollandsk aubergine er for meget for kroppen, kan dette udløse forstyrrelser i kroppen. Virkningerne af overskydende antioxidanter i kroppen omfatter:

  1. Forårsager for tidlig aldring

Indtagelse af store mængder antioxidanter, såsom i kapselform, skader også kroppens sundhed. En af dem er for tidlig aldring. For tidlig aldring får mennesker, der stadig er unge, til at se ud som om de er gamle, fordi deres hud bliver rynket og ser ældre ud.

Denne for tidlige aldring gør helt klart dit udseende mindre attraktivt, så det skal forhindres. Nå, måden at forhindre det på er at balancere forbruget af mad, der kommer ind i din krop, såsom ikke at indtage overdreven hollandsk aubergine.

  1. Forstyrr kropsarbejde

Hvis vi indtager for mange antioxidanter, vil de frie radikaler i vores kroppe blive opbrugt. Faktisk er frie radikaler også nødvendige af kroppen for at udløse produktionen af ​​antioxidanter i vores kroppe. Ja, vores kroppe kan faktisk producere deres egne antioxidanter ved at træne. Nå, indtagelse af sunde fødevarer hjælper med at øge antioxidanter, men mængden skal afbalanceres.

  1. Udløser kræft

Selvom det er sjældent, men kræft kan opstå på grund af for mange niveauer af antioxidanter i kroppen. Det sker, når folk tror, ​​at hvis forbruget af antioxidanter er godt for kroppen, skal forbruget balanceres. Derfor bør forbruget af antioxidanter i form af kapsler eller tabletter tilpasses i overensstemmelse hermed. Bedre antioxidantbehov dækkes gennem et afbalanceret indtag af grøntsager og frugt.

Læs også: 5 kræftsygdomme hos mænd, der er svære at opdage

Nå, for dem af jer, der ønsker at indtage hollandsk auberginejuice hver dag og ønsker at undgå virkningerne af overdreven hollandsk aubergineforbrug, er det en god idé først at diskutere med din læge og ernæringsekspert om grænsen. Du kan kontakte lægen gennem ansøgningen at diskutere om det. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!