Kend fakta om luftrenserhalskæden

"Brugen af ​​en luftrenser-halskæde siges at være i stand til at filtrere bærerens luft, herunder filtrering af viruspartikler. Det menes, at denne halskæde kan rense luften i nærheden af ​​bæreren, så luften, der indåndes, er renere."

, Jakarta – I denne uge er luftrenser-halskæden blevet en trend blandt folk offentlige personer, fordi det siges at kunne forebygge COVID-19. Brugen af ​​en luftrenser halskæde siges at være i stand til at filtrere bærerens luft, herunder filtrere viruspartikler fra. Det menes, at denne halskæde kan rense luften nær bæreren, så luften, der indåndes, er renere.

Er det sandt? Som reaktion på disse oplysninger appellerede Indonesian Doctors Association (IDI) til offentligheden om ikke at drage forhastede konklusioner og blive fanget af tendenser. Hidtil har sundhedsprotokoller været mere effektive til at forebygge COVID-19.

Vigtigheden af ​​god luftcirkulation

Som tidligere nævnt er måden en luftrenserhalskæde fungerer på at filtrere luften, så luften du indånder er renere. Luftrenseren bruger en rensende teknologi, der kan frigive store mængder iltanioner. Negative ioner dræber skadelige bakterier, vira, svampe, nedbryder cigaretrøg, lugte og formaldehyd, benzen og andre skadelige gasser, der udsendes af autodele.

Negative ioner øger stofskiftet, aktiverer celler, opfrisker og lindrer køresyge. I modsætning til bærbare luftrensere er denne halskæde designet til at være behagelig at have på og kræver ikke et filter.

Læs også: Behandling af COVID-19 infektion baseret på niveauet af symptomer

Faktisk er det ikke kun at få ren luft gennem brug af halskæder, at opretholde luftcirkulationen derhjemme kan også være en måde at forhindre eksponering for vira og uønskede partikler.

Korrekt ventilation i rummet kan hjælpe med at forhindre alle mulige sygdomme og reducere overførslen af ​​vira. Jo friskere og renere luften cirkulerer omkring dig, jo bedre er det for dit helbred.

Brugen af ​​bærbare luftrensere i hjemmet og på kontoret kan også hjælpe med at reducere vira og bakterier i den omgivende luft. Corona-viruspartikler falder inden for rækkevidden af ​​partikelstørrelser, der fanges af HEPA-filteret (Højeffektiv partikelluft).

Et HEPA-filter er et filter, der findes i nogle luftrensere, og som fanger partikler på 0,01 mikron og større. Bærbare luftrensere med HEPA-filtre kan helt sikkert hjælpe med at reducere risikoen for luftbåren overførsel af COVID-19.

Læs også: Sådan angriber Corona-virussen kroppen

I modsætning til luftrenserhalskæden anses bærbare luftrensere for at være ude af stand til at fjerne alle luftforurenende stoffer. Virussen kommer ikke ud af sig selv og vil holde sig til noget. Luftfilteret holder det inde, så du stadig skal skifte filteret og rense det.

Lagdelt beskyttelse, især sundhedsprotokol

Det er fint at bruge et luftfilter, men du kan ikke stole på det alene. Desuden er prisen ret dyr, især i en pandemisituation som denne. Sundhedseksperter foreslår, at man laver lagdelt beskyttelse, der er enklere og nemmere at udføre, nemlig at opretholde sundhedsprotokoller.

Fortsæt med at bære en maske, når du er sammen med andre mennesker eller på offentlige steder, social afstand, samt at bruge hånddesinfektion. Glem ikke at tilmelde dig vaccinationer. Du kan bede om mere detaljerede oplysninger om COVID-19-vaccinen via applikationen , Ja!

Læs også: Tag ikke fejl, det er grunden til, at luftventilen skal åbnes under turen

Det var forklaringen om luftrenserhalskæden og dens fordele for at forhindre COVID-19. I det væsentlige vil brugen af ​​denne halskæde ikke være til stor fordel, hvis du ikke følger sundhedsprotokollerne.

Corona-pandemien er blevet et let felt for producenter at skabe produkter, der siges at kunne forhindre eksponering for corona-virussen. Som forbruger skal du være smart og ikke skynde dig ud i annoncerne. Bare følg anbefalingerne fra den lokale sundhedsafdeling og bevar renlighed og sundhed gennem kost og daglige vaner. Kom nu, hold dig sund og skal du købe medicin, kan du købe den i Helsebutikken via .

Reference:
CNBC Indonesien. Fået adgang i 2021. Viral luftrenserhalskæde brugt af berømtheder-officielle, her er prisen.
Interessant teknik. Tilgået i 2021. Luftrensere kan beskytte dig mod Covid-19.