Lave urinsyreniveauer, er det farligt?

, Jakarta - Mange mennesker tilskriver følelsen af ​​smerte at forårsage hævelser i leddene med høje urinsyreforstyrrelser. Dette kan gøre det svært for den syge at gå, fordi det er mere almindeligt i benene. Forstyrrelser i høj urinsyre skyldes generelt dårligt madforbrug.

Men vidste du, at nogen også kan lide af lavt urinsyre? Denne lidelse er temmelig sjælden at forårsage symptomer hos patienter, men det betyder ikke, at den ikke kan forårsage farlige ting. Derfor er det vigtigt at kende nogle af de farer, som lav urinsyre kan forårsage. Her er den fulde anmeldelse!

Læs også: Urinsyre i en ung alder, hvad forårsager det?

Farer ved lave urinsyreniveauer

Både høje og lave urinsyreniveauer kan være forbundet med en øget risiko fra alvorlig sygdom til død. Det vil sige, at der er en sammenhæng mellem urinsyreniveauer i blodet og årsager til hjerte-kar-sygdomme til andre alvorlige sygdomme såsom kræft. Urinsyre kan være tæt relateret til nyrestensygdomme, som kan forårsage hypertension, metabolisk syndrom og nyresygdom.

Urinsyreniveauer hos mænd og kvinder kan være forskellige. For mænd er den krop, der er blevet kategoriseret som havende lavt urinsyre, 3,5 til 4,4 mg/dL på undersøgelsestidspunktet. Hos kvinder har han lav urinsyre, hvis resultaterne af undersøgelsen når 2,5 til 3,4 mg/dL.

En kvinde, der har lav urinsyre, er mere udsat for hjerte-kar-sygdomme og kræft end kvinder. Dette er dog stadig under forskning, så dataene er endnu ikke signifikante. Derudover kan lav urinsyre også forårsage oxidativ stress og endotel dysfunktion, hvilket kan have en indvirkning på hypertension og diabetes.

Farerne ved lav urinsyre kan opdeles i flere kategorier som kræft. En person indser generelt først, at han har denne sygdom, når lidelsen har udviklet sig til en akut tilstand. Her er nogle kategorier af lav urinsyre hos en person:

  1. Scene 1

På dette stadium kan en person, der har det, ikke føle nogen forstyrrelse forårsaget af lav urinsyre. Denne fase er også kendt som den asymptomatiske kategori. Mange mennesker er ikke klar over, om de bliver angrebet af denne lidelse, så den ikke kan behandles tidligt, som fortsætter med at gå videre til næste fase.

Læs også: Har du gigt? Kæmp med disse 6 fødevarer

  1. Etape 2

På dette stadium oplever den syge allerede en akut lidelse. Den syge vil opleve betændelse i kroppen præget af følelser af stærke smerter, hævelser og ubehag i storetåen. Derudover kan du også have feber ved flere lejligheder. Hvis du har oplevet disse symptomer, er det bedre straks at lave en undersøgelse, så det kan behandles tidligt.

  1. Etape 3

En person, der er kommet ind i denne fase, hans tilstand bliver værre og skal derfor muligvis behandles. Denne fase er også kendt som den interkritiske kategori. Hvis du har nået dette stadie, har den syge følt symptomerne på gigt i et til to år. Derfor er det vigtigt at tjekke sig selv jævnligt angående udviklingen af ​​den sygdom, der opstår.

  1. Etape 4

Hvis du har nået dette stadie, er mange farlige lidelser, der opstår, forårsaget af for lavt urinsyre. Du kan opleve ændringer i leddenes form, som vil være svære at vende tilbage til normal, hvilket også er kendt som urinsyregigt. Når det er gået ind i dette mest kroniske stadie, vil det være svært at få urinsyreniveauet til at vende tilbage til det normale.

Det er nogle af de farer, der kan opstå på grund af lavt urinsyreforstyrrelser. Det er vigtigt altid at være opmærksom på al den mad, der indtages, for ikke at forårsage sygdom i fremtiden. Bag den lækre smag er påvirkningen som regel heller ikke lille, hvis den indtages for ofte.

Læs også: Folk med gigt bør lave en diæt, bemærk tipsene

Du kan også spørge lægen fra relateret til de farer, der kan opstå, hvis niveauet af urinsyre i kroppen er for lavt. Det er meget nemt, den eneste måde er med Hent Ansøgning i smartphone daglig brug!

Reference:
Medpage i dag. Hentet 2020. Urinsyre: Både høj og lav er farlige.
NCBI. Fået adgang i 2020. Lavt serumurinsyreniveau er en risikofaktor for død hos hæmodialysepatienter.