Forhindr blodsukkeret i at stige ved at kende 5 forbud for personer med diabetes

, Jakarta – Diabetes er en metabolisk lidelse, der opstår på grund af en stigning i blodsukkerniveauet forårsaget af kroppens manglende evne til at producere insulin. Faktisk er insulin et hormon, der spiller en vigtig rolle i kroppen for at hjælpe med at kontrollere blodsukkerniveauet.

Nogle af de symptomer, der kan ses hos personer med diabetes, er let sult, træthed, tørst hurtigt, hyppig vandladning, mundtørhed, kløende hud og påvirker endda synet hos den syge. Ud over at træne og administrere medicin er en af ​​behandlingerne for personer med diabetes at regulere fødeindtagelsen.

En person med diabetes kan ikke skødesløst spise mad. Særlig opmærksomhed er nødvendig for at indtage daglige fødevareingredienser. Der er visse fødevaregrupper, der bør indtages, men der er også diabetiske fødevarer, som bør undgås for bedre at kontrollere blodsukkeret.

Diabetes tabuer, som du skal kende

Kulhydrat

Mejeriprodukter

Mejeriprodukter er også et diabetestabu. Det bedste mejeriprodukt at undgå er dog mælk fuld fløde, is, yoghurtog ost. Mennesker med diabetes kan stadig indtage mejeriprodukter, nemlig skummetmælk, yoghurt fedtfattig og fedtfattig ost.

Protein

Grøntsager

Drikkevarer og frugter

Derudover bør personer med diabetes undgå at drikke sød te, kaffe med sukker og fløde, sodavand, alkoholholdige drikkevarer og udholdenhedsfremmende drikke. Faktisk kan syge stadig indtage te og kaffe uden tilsat sukker og usødet varm chokolade.

Diabetes kan ikke helbredes, men en diagnose hurtigst muligt er nødvendig, så diabetes kan behandles med det samme. For at finde ud af andre diabetestabuer kan du tale med din læge på appen . Denne applikation er start op Indonesien er engageret i sundhedstjenester. Tjenester leveret afer en sundhedssamtale med praktiserende læger og speciallæger gennem menuen Kontakt læge efter eget valg chat, stemme, og videoopkald. Der er også en praktisk service at købe medicin igennem smartphone på menuen Apotek levering som kan sendes på kun 1 time hurtigt, sikkert og pålideligt. Hvad venter du på, kom nu Hent Ansøgning nu i App Store og Play Store.

LÆS OGSÅ: 4 BEDSTE FRUGTER TIL DIABETES