Plastre lindrer effektivt muskelsmerter, virkelig?

Jakarta - Nogle gange kan muskelsmerter, der opstår i kroppen, forstyrre daglige aktiviteter. Der er mange måder, man kan gøre for at lindre muskelsmerter, hvoraf den ene er ved at bruge et plaster. Men er det rigtigt, at plasteret er effektivt til at lindre muskelsmerter?

Muskelsmerter er smerter, der involverer alle muskler i kroppen. Denne tilstand er almindelig og kan opleves af alle. Der er flere symptomer oplevet af en person, der oplever muskelsmerter, såsom ubehag i musklerne, som nogle gange forårsager spasmer og smerter. Ud over symptomerne bør du vide, hvad der kan få en person til at opleve muskelsmerter, såsom:

  1. En spændt muskel i den ene del af kroppen.

  2. Fysisk aktivitet, der bruger muskler for meget.

  3. Muskelskade på arbejde eller under anstrengende aktiviteter.

  4. Tilstedeværelse af infektion eller betændelse i musklerne.

Læs også: For træt krop kan udløse muskelsmerter

Kan plastre virkelig lindre muskelsmerter?

Koyo eller med udtrykket depotplaster er en type ekstern medicin, der kan bruges og påføres huden for at lindre muskelsmerter eller smerter i kroppen. Derudover indeholder plasteret også adskillige kemikalier såsom menthol, glycolsalicylat og biofreeze, som er kendt for at lindre muskelsmerter.

Derudover indeholder plasteret capsaicin, som interagerer med sensorneuroner for at skabe en følelse af varme i kroppen. Indholdet af capsaicin kan reducere naturlige stoffer i kroppen, der giver smertesignaler til hjernen.

Når alle ingredienserne er sat sammen, giver plasteret en varm fornemmelse og et signal til kroppen om at mindske smerter. Dette er grunden til, at plastre er en så effektiv behandling af muskelsmerter. Plastrene er designet, så indholdet i et plaster kan absorberes i hudoverfladen.

Hvordan det virker, kan lægemiddelindholdet i plasteret absorberes gennem blodkarrene ind i blodbanen. Så spreder blodet stofindholdet gennem blodcirkulationen.

Læs også: Muskelsmerter, der ikke vil hele, kan være et symptom på disse 6 sygdomme

Korrekt brug af patches

For at resultaterne af brugen af ​​plasteret kan maksimeres, bør du helst vide, hvordan du bruger plasteret korrekt. For det første, glem ikke at vaske dine hænder, før du påfører plasteret på huden, der har muskelsmerter. Før du sætter plasteret på, bør du rense overfladen af ​​den hud, der har muskelsmerter, så der ikke er snavs eller sved på overfladen af ​​huden.

Når du har sikret dig, at det er rent og tørt, skal du sætte plasteret på den del, der har muskelsmerter. Undgå at klæbe plasteret på hud, der er skadet eller irriteret. Brugen af ​​plastre kan forværre hudsygdomme. Sørg for, at du klæber plasteret godt, og at alle dele af plasteret kan klæbe til overfladen af ​​huden, og det er bedst at bruge et engangsplaster.

Hvis du efter at alt er limet oplever irritation såsom kløe eller rød hud, skal du stoppe med at bruge plasteret, så du ikke finder andre hudproblemer. Hvis du har følsom hud, bør du først diskutere det med din læge, så der ikke opstår irritation efter brug af plasteret.

Der er mange måder, du kan gøre for at forebygge muskelsmerter, hvoraf den ene er ved at træne regelmæssigt, så din muskelsundhed vedligeholdes. Du kan bruge appen at spørge lægen direkte om denne tilstand. Kom nu, Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!

Læs også: 6 nemme måder at overvinde muskelsmerter efter træning