Metroseksuelle mænd i kvinders øjne, Yay eller Nej?

, Jakarta – Ikke kun kvinder, der kan lide at klæde sig ud og passe på sig selv, men nu er flere og flere mænd også opmærksomme på deres udseende, du ved. Denne type mand er også kendt som en metroseksuel mand. Normalt har metroseksuelle mænd karakteristika af velplejet hud, pænt hår og en stilfuld kjolestil stilfuldt . Metroseksuelle mænd ser renere, pænere og mere attraktive ud. Men hvad er kvindernes syn på denne type mand? Her er anmeldelsen.

Der er ikke noget galt i at passe på sig selv, faktisk er det vigtigt for både kvinder og mænd at gøre det. Nogle mænd indser dog, at de føler sig mere selvsikre ved at se godt ud. Sammen med den nuværende trend, hvor flere og flere mandlige offentlige personer passer på sig selv på en sådan måde, at de ser attraktive og charmerende ud. Kald det David Beckham og koreanske kunstnere. Denne scene fik bestemt et svar fra kvinderne. Nogle kvinder kan lide metroseksuelle mænd, fordi de ser pænere ud, men nogle foretrækker mænd, der ser ud, som de er. Men hver kvinde har forskellige kriterier for mænd.

Den positive side af metroseksuelle mænd

"Jeg synes, at metroseksuelle mænd er gode. Det betyder, at du kan passe på dig selv. Mænd skal også være rene. ser godt ud , og dufter godt. Hvis det stadig er fornuftigt, er det ikke noget problem. Men hvis det er for meget, kan det konkurrere med kvinder," sagde Dinda Ayu, CNN Marketing, citeret fra Male Indonesia. Udover Dinda er der også mange kvinder, som ikke har noget problem med denne type mænd. Grunden:

  • De fleste metroseksuelle mænd har et behageligt udseende. Dette får kvinder til at føle sig trygge, når de er sammen med ham.
  • Mænd, der ser pæne ud, anses også for at blive lettere accepteret af venner og familie end mænd, der er ligeglade og sjuskede.
  • Fordi han også godt kan lide at passe på sig selv og sit udseende, vil en metroseksuel mand bestemt ikke have noget imod at ledsage sin partner for at shoppe eller gå i salon sammen.
  • Derudover anses metroseksuelle mænd også for behagelige at tale med mode eller de seneste trends. Så ikke få kvinder, der kan lide at være sammen med denne type mand.

Den negative side af metroseksuelle mænd

Selvom det har en positiv side, afslører Women's Health-hjemmesiden, så synes hele 49,3 procent af kvinderne, at metroseksuelle mænd, der barberer deres ben, er mærkelige. Ifølge dem bør mænd ikke være "glatte" uden hår overhovedet (Læs også: Reasons Why Women Are Attracted by Bearded Men). Derudover er der mange andre grunde til, at nogle kvinder ikke rigtig kan lide metroseksuelle mænd:

  • Mænd, der klæder sig ud, ser mere feminine ud. Det er derfor, nogle kvinder ikke kan lide metroseksuelle mænd, fordi de ikke betragtes som typen af ​​rigtig mand.
  • De fleste metroseksuelle mænd har endda en meget mere præsentabel, ren og stilfuldt end kvinder, så dette får ofte kvinder til at føle sig mindreværdige.
  • For at vedligeholde og pleje deres udseende, lever ikke få metroseksuelle mænd en forbrugeristisk livsstil og bruger mange penge på pleje og tøj. Dette ses som noget negativt af kvinder.

Afslutningsvis synes de fleste kvinder, at det er okay, hvis en mand er opmærksom på sit udseende, så længe det er inden for rimelighedens grænser. På den anden side vil kvinder føle ilfil med en mand, der overprioriterer sin pleje og udseende. Hvad med dig?

Hvis du er stresset over dit kærlighedsforhold, og dit helbred er forstyrret, skal du blot kontakte lægen gennem ansøgningen . Du kan tale om alle dine klager og bede om lægemiddelanbefalinger fra lægen igennem Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.