Dette er den rigtige måde at kende hudens undertoner på

Jakarta – For kvinder bør det ikke være skødesløst at købe makeupprodukter. Valget af farver, der ser smukke ud, kan ikke altid påføres ansigtet direkte. For eksempel for farven på læbestift, øjenskygge, blush, foundation, til pulver. Dette er fordi hver person har undertone forskellige skind. I modsætning til den synlige ydre hudfarve, undertone mere specifikt bestemme farven på makeup-valget, der passer dig bedre.

Undertoner er hudens grundfarve bestemt af gener, så denne grundfarve vil ikke ændre sig. For eksempel bliver din ydre hudfarve dog lysere eller mørkere undertone forbliver det samme. Der er tre typer undertone hvad du behøver at vide er varm, neutral, og fedt nok.

For at finde ud af din huds undertone er der flere ting, du skal gøre:

[hvis !supportlister]1. [Afslut Hvis]Kontrol af pulsfarve

Prøv at løfte dit håndled i solen eller et stærkt lys. Vær derefter opmærksom på farven på venerne, der er synlige på dit håndled. Hvis det er grønt, betyder det, at du har varme undertoner, hvis den er blå betyder det, at du har kølige undertoner, hvis du har en blanding af grøn og blå, betyder det, at din undertone er neutral.

[hvis !supportlister]2. [Afslut Hvis]Vær opmærksom på farven på tøjet

Der er faktisk mennesker, der er sikre på at bære enhver farve til deres tøj. Du skal dog være opmærksom på den farve, der passer dig bedst, hvis du vil vide, hvilken slags undertone. Prøv at stå foran spejlet og vælg et par farver og se, hvilken der passer bedst til din hudtone. Der er to farvevalg, juveltoner, nemlig guld, grøn, lilla og blå. Hvis du er mere egnet til disse farver, betyder det undertone Du er fedt nok. Hvis den passende farve er jordfarve nemlig rød, orange, gul og olivengrøn så er din undertone varm. I mellemtiden, hvis alle farverne passer dig, så undertone du er neutral.

[hvis !supportlister]3. [Afslut Hvis]Se smykkefarve

Tag et kig på hvilken farve der dominerer de smykker du har? Er det sølv eller guld? Hvis du ser bedre ud i sølv, er chancerne for, at du har kølige undertoner. I mellemtiden, hvis du er mere egnet til farven guld, er chancerne for, at du har varme undertoner. Men hvis du matcher sølv- eller guldsmykker, betyder det, at du har neutral undertone.

Efter at vide undertone din hud, må du hellere begynde at vælge makeup passende. Især i at vælge farven på læbestift, folk der har undertone varm er mere egnet til at bruge lyse farver, mens kølige undertonermere velegnet med nude farver. Ikke kun det, for fundament du kan vælge iflg undertone.

Hvis du har valgt et produkt makeup rigtigt, du bør heller ikke glemme de rigtige hudplejeprodukter. Efter at have brugt makeup, skal du regelmæssigt rense dit ansigt, så der ikke efterlades snavs på huden. Ved at rense ansigtet ordentligt bevares hudens sundhed og renhed, så der ikke opstår hudproblemer. Hudproblemer, der opstår på grund af ikke at rense ansigtet ordentligt, er acne og tilstoppede porer.

Du kan købe skønheds- og sundhedsprodukter på . Din ordre vil blive leveret til din destination inden for en time. Derudover kan du også tale direkte med lægen, hvis du har helbredsproblemer. Du kan kontakte lægen pr igennem Stemme/videoopkald og Snak. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play!