Er tonsillitis kirurgi farlig?

, Jakarta - Mandler er en type sygdom forårsaget af beskadigelse af slimhinderne. Når mandlerne er i et alvorligt stadium, skal der foretages operation. Tonsillitis kirurgi eller tonsillektomi er en kirurgisk procedure for at fjerne en lille mængde lymfoidt væv bag i munden.

Når de udsættes for infektion, vil mandlerne blive betændte. Hvis barnet bliver bedt om at åbne munden helt op, vil det ses, at hans mandler er hævede. Derudover har mandler generelt symptomer som hovedpine, feber, hoste, træthed og ondt i halsen, især når man sluger mad eller drikke.

For børn opereres normalt med det formål at behandle luftvejsinfektioner, der ofte kommer igen. De fleste mennesker med tonsillitis får det bedre af sig selv. Du rådes dog til at diskutere med din læge, hvis symptomerne har stået på i mere end 4 dage og bliver værre.

Tonsillitis kirurgi bør udføres, når der ikke er nogen anden måde at helbrede sygdommen på. Tonsillitisoperation er ikke farligt, men du skal være opmærksom på de mulige bivirkninger efter operationen. De bivirkninger, der kan modtages af hver person, vil variere afhængigt af kroppens tilstand og hver persons stofskifte.

Bivirkninger af tonsillitis kirurgi

Følgende er bivirkningerne af tonsillitis kirurgi:

  1. Der opstår blødning

En af virkningerne af tonsillitis kirurgi er blødning i halsen. Denne tilstand er ikke almindelig, men ikke umulig. Dette kan ske, fordi der i operationen er dele, som skal dissekeres, og hvis de ikke vedligeholdes ordentligt, kan det forårsage blødninger. Det anbefales, at man efter operation for tonsillitis tager sig af munden, især halsen, for at undgå uønskede ting.

  1. Halsen forårsager smerte

Halsbetændelse er også en af ​​virkningerne af tonsillitis kirurgi. Derudover er mandlerne en del, der er tæt knyttet til halsen. Så når en person har gennemgået tonsillektomi, vil halsen også blive forstyrret. Det anbefales til nogen efter tonsillitis kirurgi, at opretholde en diæt.

  1. Munden føles ubehagelig

Din mund vil føles ubehagelig efter tonsillitis operation. Dette er i sandhed naturligt, for alle, der udfører operation, vil helt sikkert føle sig utilpas i den opererede del. Operation til behandling af mandler er ikke farligt, men du skal virkelig holde operationen kørende, indtil alt er tilbage til det normale, og mandlerne er helet.

  1. Årsag infektion

Tonsillektomi kan også forårsage infektion, selvom chancerne er små. Normalt er det, der forårsager infektion efter operationen, en fejl i behandlingen. Det skyldes en dårlig kost eller på grund af vira og bakterier, der får halsen til at blive inficeret. For det skal du altid passe på, hvad du end indtager efter operationen.

  1. Øresmerter

Kroppen har et forhold til hinanden, såvel som mund, ører og hjerne. Så en postoperativ person vil føle ørepine og smerter. Alligevel er det naturligt, at dette sker, fordi øret også er tæt på halsen.

Det er diskussionen om tonsillitis-operation. Har du spørgsmål til mandler, kan du diskutere med lægen fra . Vejen er med Hent Ansøgning i smartphone du! Du kan også købe medicin på . Ingen grund til at forlade huset, din ordre vil blive leveret inden for en time.

Læs også:

  • Årsager til mandler hos børn
  • Kan mandlerne få tilbagefald som voksne?
  • Mandler hos børn, har brug for kirurgi?