Er det rigtigt, at drikkevand af kogt betelblad kan lindre nældefeber?

, Jakarta – Nældefeber er karakteriseret ved flere symptomer, hvoraf den ene er udslæt ledsaget af en kløende fornemmelse. Generelt er denne sygdom mild og vil komme sig efter selvmedicinering derhjemme. Men er det rigtigt, at drikkevand af kogt betelblad kan være en behandling for nældefeber?

Generelt er betelblade kendt for at have egenskaber til at lindre kløe. Som det er kendt, er kløe et af symptomerne på nældefeber. Men husk på, at brugen af ​​betelblade til behandling af sygdommen stadig kræver yderligere forskning. Du kan bruge naturlige ingredienser til at lindre kløe i nældefeber, men det er en god idé at være opmærksom.

Læs også: Nældefeber kan være smitsom? Find først fakta

Behandling for at overvinde nældefeber derhjemme

Mange naturlige ingredienser bruges ofte som alternativ medicin, hvoraf en er betelblad. Denne plante siges at have mange fordele, hvoraf den ene er at lindre kløe. Brugen af ​​betelbladsafkog kan være en mulighed for at hjælpe med at lindre kløe i nældefeber. Du bør dog ikke skødesløst bruge det, endsige drikke det.

For at lindre kløe på grund af nældefeber kan du støde eller glatte et par stykker betelblad, der er blevet renset. Placer derefter det knuste betelblad på det kløende hudområde. Hvis denne førstehjælp ikke hjælper eller gør nældefeberne værre, skal du stoppe med at bruge den og straks søge læge for at behandle nældefeber.

Læs også: Nældefeber, allergi eller sygdom?

Nældefeber aka nældefeber er en hudsygdom karakteriseret ved svulster eller knopper, der opstår på overfladen af ​​huden. Størrelsen af ​​de knopper, der vises, kan variere og er røde eller hvide, ledsaget af kløe og endda smerte. Nældefeber forårsaget af nældefeber kan forekomme i en del af kroppen eller spredes til andre dele af kroppen. Denne tilstand er sjældent farlig, men behandling skal stadig udføres.

Selvom det ikke er farligt, kan kløe, brændende smerter på grund af nældefeber være meget irriterende og ulidelig. Selvom det er meget irriterende, bør du undgå at ridse overfladen af ​​huden, der føles kløende. Der er nogle tips til hjemmepleje, som kan bruges til at lindre kløe forårsaget af nældefeber.

Hvis du oplever symptomer på kløe på huden, anbefales det straks at tage et bad og rense kroppen. Dette siges at give komfort og lindre kløe. Ud over at bade med rent vand, kan lindre kløe nældefeber også gøres ved at komprimere huden. Udfør denne behandling med en klud, der tidligere er gennemblødt i koldt vand. Klem kluden og påfør den derefter på den kløende hud.

Læs også: Dette er grunden til, at nældefeber ikke kan ridses

At overvinde ubehag på huden med nældefeber kan også gøres ved at påføre en lotion, der indeholder calamin. Dette produkt kan hjælpe med at reducere smerter og ømhed på grund af nældefeber. Påfør lotion på det berørte hudområde.

Hvis nældefeber på huden ikke forsvinder eller endda bliver værre, skal du straks foretage en undersøgelse på hospitalet. Du kan også prøve at tale med en læge i appen . Læger kan nemt kontaktes via Video/taleopkald eller Snak . Spørg om nældefeber på huden, og hvordan man håndterer dem fra en betroet læge. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Hentet i 2020. Nældefeber.
WebMD. Hentet 2020. Hvad er nældefeber og angioødem?
Ayurveda-oplevelsen. Tilgået 2020. Nældefeber årsager, symptomer + ayurvediske midler mod nældefeber, allergier.
Journal of Fundamental and Applied Pharmaceutical Science. Tilgået 2020. Formuleringen af ​​lotionpræparater af Betelbladekstrakt (Piper betle).