Nyt skoleår, pas på Munchausen Syndrom Snooping på børn

Jakarta - At foregive sygdom er noget, der ofte gøres for at undgå noget. Denne metode bruges ofte af børn som en undskyldning for ikke at gå i skole. Men hvis det er for ofte, skal moderen være på vagt. Der er to muligheder, barnet er virkelig sygt eller den anden mulighed er et syndrom munchausen. Hvad er det?

Munchausens syndrom er en form for psykisk sygdom. Denne sygdom er også kendt som malingering syndrom, fordi en af ​​karakteristika ved den syge er at forfalske et symptom eller en klage over sygdommen. Med andre ord vil mennesker med dette syndrom foregive at være syge for at få sympati og medlidenhed fra andre.

Normalt vil mennesker med dette syndrom klage over forskellige og skiftende smerter. De tøvede heller ikke med at besøge et sundhedscenter bare for at vise, at han faktisk var syg. Normalt vil "sygdommen" dog opstå igen på et bestemt tidspunkt.

På et mere alvorligt niveau vil mennesker med dette syndrom endda med vilje gøre ting, der kan udløse symptomer på sygdommen. Enten i form af sultestrejke, selvskade, indtagelse af visse stoffer og så videre.

Faktisk ved og er personen klar over, at han ikke oplever nogen smerte. Indtil videre vides det ikke, hvad der forårsager dette syndrom. Men forskning viste, at mænd oplevede mest.

Dette syndrom kan ske for enhver. Selvom det er sjældent, findes denne sygdom generelt hos voksne. Men det er normalt en medfødt aliasvane fra barndommen. Hvis dit barn klager over smerter, skal du straks kontakte lægen . Kom nu, Hent nu for nemt at købe medicin og planlægge laboratorietests med Lab Service-funktionen!