Så du ikke følger tipsene til sikker tørring af babyer

, Jakarta – Tørring af en nyfødt baby om morgenen er kendt for at give mange fordele for babyens helbred. Udover at forhindre barnets krop i at blive gul, er sollys, som indeholder D-vitamin, også godt for knoglevæksten. Der er dog flere ting, som mødre skal være opmærksomme på, når de vil tørre deres små, så babyer trygt kan mærke morgensolens gode fordele.

Soleksponering kan faktisk give mange fordele for babys helbred. Men hvis moderen lader den ligge for længe i solen, kan barnets følsomme hud brænde, føles øm, og selv barnet kan have feber. Vær derfor først opmærksom på følgende sikre tips til tørring af babyer:

1. Tid

Det bedste tidspunkt at tørre barnet på er fra kl. 7 til kl. 9 og over kl. 16, for på det tidspunkt er soleksponeringen ikke for stærk, så det er sikkert for babys hud. Varigheden af ​​at tørre barnet bør heller ikke være for lang, hvilket er 10-15 minutter, så barnet ikke overophedes, og hans hud ikke brænder.

2. Sted

Det er bedst at tørre barnet på et åbent sted, så direkte sollys kan varme hans krop. Mødre kan dog også tørre dem på et lidt beskyttet sted, men stadig blive udsat for sol. At tørre barnet indendørs, bag glasset er ikke særlig gavnligt for hans helbred, fordi de ultraviolette stråler fra solen, som er nødvendige for at producere D-vitamin, er svære at trænge igennem glasset.

3. Kropsdele, der tørres i solen

Mødre bør ikke tage alt barnets tøj af, for nyfødte er stadig modtagelige for forkølelse. Tør babyen med bar overkrop, men stadig iført ble eller bukser. Udsættelse for sollys, der rammer babyens bryst, er nyttig til at forbedre vejrtrækningen og reducere slim hos babyer. Vend derefter hans krop, så den vender nedad, så ikke kun hans bryst er udsat for solen, men også hans ryg.

4. Brug Protector

Når du tørrer barnet, bør du bære en hat og et øjenplaster på barnet for at beskytte hovedet og øjnene. Sollys, der skinner direkte ind i øjnene, kan beskadige nethinden i babyens øjne. Undgå dog at smøre solcreme på babyhud i alderen 0-6 måneder, da babys hud i den alder stadig er for følsom til at modtage indhold af solcreme.

5. Tid til at slutte

Vær opmærksom på tilstanden af ​​babyens krop. Hvis alle dele af hans krop allerede føles varme, skal du straks afslutte tørretiden. Så hvis barnet ser kvalt ud og begynder at græde, skal moderen straks afslutte tørreaktiviteten.

6. Giv barnet modermælk efter solbadning

For at barnet ikke er dehydreret, skal du amme barnet efter at have tørret det, så de kropsvæsker, der fordamper fra huden, kan erstattes med det samme.

7. Tørring, når baby er syg

Udsættelse for varmt sollys er også gavnligt til at helbrede babysygdomme, du ved. Giv ikke din lille medicin straks, hvis han er syg. Men moderen kan tørre det i solen for at kurere den forkølelse, hoste eller feber, hun oplever. Men hvis din lilles feber er høj nok og ledsaget af opkastning eller andre symptomer, skal du ikke tørre det, men straks tage det til lægen for lægehjælp fra en ekspert.

På grund af dets store fordele, tør barnet regelmæssigt hver morgen. Hvis din lille er syg eller har visse helbredsproblemer, kan moderen straks kontakte lægen via ansøgningen . Tal om de helbredsproblemer dit lille barn oplever og spørg lægen til sundhedsråd via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Metoden er meget praktisk, bliv bestille via appen og ordren bliver leveret indenfor en time. Vil du lave en medicinsk test? har nu funktioner Service Lab hvilket gør det nemmere for mødre at udføre forskellige former for helbredsundersøgelser. Så hvad venter du på? Hent nu også i App Store og Google Play.