Ved, hvordan du laver dit eget desinfektionsmiddel derhjemme

Desinfektionsmidler er nødvendige under pandemien for at holde huset rent fra corona-virussen. Denne rensevæske sælges allerede bredt på markedet, men du kan lave den selv derhjemme. Udover at være nemme, er hjemmelavede desinfektionsmidler også effektive til at dræbe bakterier og vira.

, Jakarta – Desinfektionsmidler er et vigtigt produkt at levere derhjemme under pandemien. Væsken er nyttig til rengøring af forskellige overflader derhjemme for at forhindre overførsel af corona-virus.

I stedet for at bruge penge på at købe desinfektionsprodukter, der sælges på markedet, kan du selv lave væsken derhjemme. Udover at være nemme at lave, er hjemmelavede desinfektionsmidler ikke mindre effektive til rengøring af overflader. Kom nu, se anmeldelsen her.

Læs også: Her er den rigtige måde at bruge desinfektionsmidler derhjemme

Sådan laver du dit eget desinfektionsmiddel derhjemme

Der er tre ingredienser anbefalet af Centers for Disease Control and Prevention (CDC) til fremstilling af desinfektionsmidler, herunder blegemiddel, alkohol og hydrogenperoxid. Nu, ved at bruge disse materialer som grundlæggende ingredienser, er her, hvordan du laver dit eget desinfektionsmiddel derhjemme:

  1. Fortyndet Whitening Solution

Nødvendige materialer:

  • Husholdningsblegemiddel 5-6 procent uparfumeret
  • Vand

Sådan laver du det, hæld bare blegemiddel i en sprayflaske, tilsæt vand, luk derefter sprayflasken tæt, og ryst den, indtil den er glat. Så simpelt som det. Til dosis kan du blande en tredjedel kop blegemiddel i hver liter vand eller fire teskefulde blegemiddel per liter vand.

  1. Spritopløsning

Denne løsning er effektiv til at dræbe bakterier og vira, plus den bruger ikke blegemiddel, som kan være giftigt. Den æteriske timianolie, der bruges i denne opløsning, har også antibakterielle og antimikrobielle egenskaber.

Nødvendige materialer:

  • 20 dråber æterisk timianolie. Timianolie kan også erstattes med tea tree, kanel eller eukalyptus.
  • 70-99 procent sprit eller isopropylalkohol.

Sådan laver du selv dette desinfektionsmiddel, det vil sige, kom 20 dråber timianolie i en sprayflaske, bland det derefter med sprit, luk derefter sprayflasken tæt og ryst forsigtigt. Når du vil bruge denne løsning, er det en god idé at ryste den først.

Læs også: Sådan dræber du Corona-virussen derhjemme ifølge eksperter

  1. Hydrogenperoxidopløsning

United States Environmental Protection Agency (EPA) angiver brintoverilte som en effektiv sterilisator til at dræbe patogener, herunder den nye coronavirus. Du kan bruge en koncentration på tre procent af hydrogenperoxid alene eller fortyndet til 0,5 procent til et desinfektionsmiddel.

Nødvendige materialer:

  • En kvart kop 3 procent brintoverilte.
  • En kop vand.

Sådan gør du det, hæld alle ingredienserne i en uigennemsigtig sprayflaske. Hvorfor skal den være uigennemsigtig? Fordi brintoverilte er meget følsomt over for lys og vil begynde at nedbrydes, når det udsættes for det. Efter at have blandet alle ingredienserne, pisk indtil glat. Nemt er det ikke?

  1. Hydrogenperoxid og ethylalkoholopløsning

Til denne opløsning er den anvendte alkohol ethanol, ikke isopropyl. Isopropylalkohol er almindeligt anvendt i hånddesinfektion, mens ethanol er den type alkohol, der indtages. For eksempel kornsprit eller vodka høj bevis. Begge alkoholer kan dræbe bakterier.

Nødvendige materialer:

  • Tre og en halv ounce destilleret vand.
  • 12 ounces 95 procent ethylalkohol. Hvis du bruger vodka højsikker (minimum 130 bevis), tilsæt ikke vand.
  • En halv teskefuld hydrogenperoxid.
  • 30 til 45 dråber æterisk olie. Flere typer æteriske olier, der kan bruges, blandt andet lavendel, pebermynte, nelliker, te træ, eukalyptus, kanel og andre.

Sådan laver du selv dette desinfektionsmiddel, det vil sige, hæld hydrogenperoxid og vand i en uigennemsigtig sprayflaske. Tilsæt derefter den ønskede æteriske olieblanding, og tilsæt derefter ethylalkoholen. Ryst godt for at blande.

Læs også: Tag et kig på, hvordan man steriliserer et værelse efter selvisolering

Sådan laver du dit eget desinfektionsmiddel derhjemme. Ud over desinfektionsmidler skal forsyningen af ​​medicin også overvejes under pandemien. Nå, du kan købe den medicin, du har brug for, gennem applikationen . Kom nu, Hent Appen er nu også på Apps Store og Google Play.

Reference:
Skræmmende mor. Fået adgang i 2021. Be Gone, Germs! 8 nemme måder at lave desinfektionsspray derhjemme