Myte eller fakta, Crystal X kan stramme Miss V

”Svagina vil vende tilbage til sin oprindelige form og elasticitet efter samleje og fødsel. Brugen af ​​et produkt som Crystal X er absolut unødvendig, desuden er det bare en myte. Indføring af fremmedlegemer i skeden kan sætte dig i fare for infektion og andre vaginale helbredsproblemer."

, Jakarta – Der er mange myter og misforståelser om vaginal sundhed. Nogle mener, at skeden kan miste sin elasticitet og blive stram for altid. Det er dog ikke sandt. Især når det kommer til at bruge forskellige skedeopstramningsprodukter, såsom Crystal X som ikke er sikkerhedstestet.

En kvindes vagina er elastisk, hvilket betyder, at den kan strække sig for at rumme seksuel aktivitet med en partner eller føde en baby vaginalt. Det vil ikke tage lang tid, før skeden vender tilbage til sin oprindelige form. For i det hele taget udvider musklerne sig og trækker i sig selv som gummibånd. Så er brugen af ​​Crystal X til at stramme Miss V tvivlsomt.

Læs også: Kone har vaginisme, dette er hvad ægtemænd gør

Crystal X Can Tighten Miss V, Just a Myth

For dem, der ikke ved, hvad Crystal X er, er det en lille pind fyldt med alun og andre krydderier, samt urter komprimeret til størrelsen af ​​en voksens lillefinger. For at skeden kan blive tæt, skal brugen af ​​Crystal X stikkes ind i skedeåbningen og efterlades i 2 minutter. Pinden skal fjernes lige før sex.

Produktionen af ​​Crystal X siger, at blandingen af ​​krydderier i det kan absorbere den naturlige smørevæske i skeden. Husk, alun er kendt som et effektivt svedabsorberende materiale. Dette vil få skedevæggene til at tørre, hvilket resulterer i en stram og stram fornemmelse. Men faktisk er Crystal X faktisk farligt for helbredet.

Hvorfor? At indsætte fremmedlegemer i skeden er en meget farlig handling. Vaginal infektion er den mest lurende risiko.

Det er ikke klart, om Crystal X-produkter er emballeret på en steril måde. Dette er højst sandsynligt risikoen for eksponering for bakterier og bakterier, der transporteres udefra. Desuden gør vaginale tørre forhold faktisk kroppen modtagelig for infektion. Fordi det betyder, at vaginalmiljøet ikke er beskyttet af gode bakterier.

Hvis du indsætter Crystal X, som er af uklar kvalitet og renlighed, vil bakterierne på overfladen trænge ind i skeden. Dette forstyrrer den naturlige pH-balance i skeden, hvilket forårsager en vaginal bakteriel infektion eller bakteriel vaginose (BV).

Læs også: 6 symptomer på vaginisme at passe på

Sagt vagina er også en myte

Det skal forstås, der er ingen betegnelse slap vagina. Din skede kan ændre sig over tid med alderen og fødslen, men den vil ikke permanent miste elasticiteten.

Myten om vaginal slack er historisk blevet brugt som en måde at ydmyge kvinder for deres sexliv. En løs skede bruges dog ikke til at beskrive en kvinde, der har intens sex med sin partner.

Det skader dog aldrig at vedligeholde de vaginale musklers sundhed for at være stærkere. Bækkenøvelser er en fantastisk måde at styrke bækkenbundsmusklerne på. Disse muskler er en del af kroppens kerne og hjælper med at understøtte styrken af ​​blæren, endetarmen, tyndtarmen og livmoderen

Nogle øvelser, der kan udføres for at styrke bækkenbundsmusklerne er:

  • Kegel-øvelser, lav 3 sæt Kegel-øvelser 5 til 10 gange om dagen
  • Bækkentiltøvelse, for at styrke skedemusklerne.
  • Neuromuskulær elektrisk stimulation (NMES).

Læs også: 3 seksuelle dysfunktioner, som kvinder er sårbare over for

Husk, alder og fødsel kan få skeden til at miste sin naturlige elasticitet lidt. Skedemusklerne vil dog ikke strække permanent. Med tiden vil skeden vende tilbage til sin oprindelige form.

Nå, for dem af jer, der har problemer relateret til intime organer, bør du diskutere det med en ekspert og erfaren læge gennem ansøgningen .

Reference:
Dr. Jen Gunter. Tilgået i 2021. Brug ikke en japansk skedepind til at "stramme" din skede, okay?
Healthline. Tilgået i 2021. Er det muligt at have en løs skede?