Dette er valget af lægemidler til behandling af gigt

, Jakarta – Gigt er en smertefuld tilstand, der påvirker ledsener, ledbånd, knogler og muskler. Almindelige symptomer er ledsmerter, tab af bevægelighed i leddet, betændelse karakteriseret ved hævelse, rødme og en varm fornemmelse i leddet eller det berørte område.

Gigt kan være meget smertefuldt og forstyrre aktiviteter. Passende behandling og mindsk symptomer og gør det lettere for syge at leve en bedre livskvalitet. Vil du vide, hvordan du vælger medicin og behandling for gigtlidelser? Læs mere her!

Håndtering og valg af lægemidler til at overvinde gigt

Man kan ikke altid undgå smerten ved gigt. Men med den rette behandling kan du mindske smertefornemmelsen. Hvordan?

Læs også: Disse er 5 årsager til gigt i en ung alder

1. Tag smertestillende medicin efter tidsplan og som foreskrevet. Vent ikke, indtil du føler dig mere syg, før du tager medicinen.

Hvis du har brug for en lægemiddelanbefaling til behandling af gigt, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give den bedste løsning. Nok måde Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

2. Brug en varm, fugtig kompres til at løsne stive samlinger. Prøv en ispose på det betændte led. Massage kan også hjælpe. Korrekt behandling kan nemt lindre milde symptomer hurtigt.

3. Lad være med at stresse eller fokusere for meget på din smerte. Hvis du gør dette, vil smerten være endnu mere intens. Hvis det er nødvendigt, konsulter en læge om, hvordan du håndterer stress.

4. Fokuser på de ting, du kan lide. Tilmeld dig et supportfællesskab, der har det samme problem. Dette er et fantastisk sted at tale med folk, der ved, hvad du går igennem, fordi de har været igennem det samme. Nogle gange vil det hjælpe dig med at få det bedre at tale med folk, der har haft den samme oplevelse.

5. Motion vil få leddene til at føles bedre, ikke værre. Selvom du kan føle smerte til tider, er der nogle øvelser, du kan lave, som faktisk kan lindre dine symptomer. Tal med din læge eller fysioterapeut om, hvad der er bedst for dig.

Læs også: Lær flere typer af gigt at kende

6. Det anbefales stærkt at spise en sund og afbalanceret kost. Vend dig ikke til "trøstemad", såsom cigaretter eller alkohol.

7. Ændringer i kosten kan også mindske symptomerne på gigt. Fiskeolietilskud kan reducere smerter og stivhed. Hvis fiskeolie er for fiskeagtig, kan du skifte til planteolie, hvilket normalt er effektivt til at lindre stivhed om morgenen.

8. Tai Chi som bevægelsesterapi til udstrækning kan hjælpe med at overvinde gigt. Især når det kombineres med dyb vejrtrækning. Mange mennesker bruger tai chi til at lindre stress.

Læs også: Pas på, dette er, hvad der sker med kroppen, når du har bursitis

Det viser sig, at tai chi kan forbedre humør og livskvalitet hos mennesker med gigt. rheumatoid arthritis. Selvfølgelig skal denne aktivitet udføres sikkert og med vejledning af en erfaren instruktør.

Desværre er gigtsygdomme indtil videre ikke blevet helbredt. Målet med behandlingen er at begrænse smerter og betændelse, samtidig med at det sikres, at leddet fortsat fungerer optimalt.

Det er godt, at behandlingsplanen kan give maksimale resultater, diskuter det med din læge. Fordi enhver behandlingsplan designet af en læge er bedst tilpasset typen af ​​gigtsygdom, såvel som sygdommens sværhedsgrad. Behandlingsplaner involverer ofte både kortsigtede og langsigtede nødhjælpstilgange. Har du brug for en professionel anbefaling? Spørge bare ja!

Reference:
WebMD. Tilgået i 2020. Hvordan man håndterer reumatoid arthritis smerte.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Reumatoid arthritis.
Stanford børns sundhed. Tilgået i 2020. Behandling af gigt og andre reumatiske sygdomme hos børn.