6 fødevarer, der kan øge mandlig libido

, Jakarta – At have sex regelmæssigt er ikke kun vigtigt for at bevare intimiteten med din partner, men det kan også give en række fordele for mænds sundhed. Ifølge forskning har mænd, der har sex flere gange om ugen, vist sig at være sundere, fordi de har glat blodcirkulation.

Nå, for mænd er opretholdelse af seksuel ophidselse ikke kun ved at træne, den mad du indtager har også stor indflydelse på dit seksualliv. Her er 6 fødevarer, der er nyttige til at øge libido eller mandlige kønshormoner.

1. Granatæble

Granatæble eller også kendt som granatæble nu mere og mere begunstiget af mange mennesker. Denne frugt har ikke kun en frisk smag, men er også rig på antioxidanter, der er nyttige til at forbedre blodgennemstrømningen, så mænd kan få stærkere og længerevarende erektioner. En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Impotence Research fandt også den juice granatæble kan genoplive lidenskaben hos mænd, der begyndte at træge.

Læs også: Kendskab til erektil dysfunktion hos mænd

2.Mørk chokolade

At spise chokolade er kendt som en måde at øge lykke på. Det viser sig, at ikke nok med det, chokolade er også i stand til at øge sexlysten ved at øge serotonin- og dopaminniveauet i hjernen. Det aktive stof i chokolade kan også lette blodgennemstrømningen og afspænde blodkarrene, så blodet kan strømme til det rigtige sted, i dette tilfælde de mandlige kønsorganer. Men husk, vælg mørk chokolade, som er sundere og ikke indeholder sukker.

Læs også: Kend de fantastiske fordele ved mørk chokolade

3. Avocado

Hvem kan ikke lide avocado? Frugt, der er lækker at indtage enten direkte, forarbejdet til juice eller brugt som tilføjelse til frugtsupper og salater, kan faktisk øge en mands passion, du ved. Indholdet af E-vitamin i avocadoer omtales ofte som "kønsvitaminet", fordi det virker som en antioxidant, der kan genoplive mandlig passion.

4. Nødder

Mænd rådes til hyppigt at indtage nødder, hvis du vil have et passioneret sexliv og undgå impotens. Men spis ikke bare nødder. Typer af nødder, der kan øge mandlig libido, er mandler, paranødder, valnødder og jordnødder. Nødder indeholder næringsstoffer, der er nyttige til at producere sunde mandlige hormoner.

5. Hvidløg

At spise hvidløg er den mest passende løsning for mænd, der har problemer med erektil evne. Indhold allicin Forhøjet blodtryk kan øge blodgennemstrømningen og dermed få erektion til at holde længere. Men spis selvfølgelig ikke hvidløg, før du elsker, hvis du ikke vil forstyrre din partner på grund af dens stærke aroma.

6. Broccoli og selleri

Grøntsager er kendt som en form for sund mad og rig på fibre, som er godt for kroppens sundhed. Især disse to typer grøntsager, nemlig broccoli og selleri, kan også forbedre appetitten og øge mandlig libido, du ved. Broccoli er nyttig til at hjælpe med at fjerne overskydende østrogen og også øge testosteron, mens selleri kan udløse produktionen af ​​hormonet androsteron, et lugtfrit hormon, der frigives gennem mandlig sved.

Læs også: Par mister sex-passion, hvad er løsningen?

Så indtag så meget som muligt ovenstående fødevarer regelmæssigt, så din seksuelle ophidselse opretholdes. Hvis du har problemer med dit sexliv, så spørg bare eksperterne i appen . Der er ingen grund til at skamme sig, for du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.