9 mest almindelige sportsskader

Jakarta - Uden at varme op og slappe af dine muskler, vil du være tilbøjelig til at komme til skade, når du træner. Du skal ikke bare gætte, her er nogle sportsskader, der ofte opstår i henhold til den sport, du dyrker.

Løbesport

For atleter i atletisk sport, især løb, opstår følgende skader ofte:

1. Forstuvning

Den første er en forstuvet ankel. Denne skade kan være forårsaget af mange ting, såsom ikke at varme op eller løbe på et ujævnt område, hvilket får fodsålen til at blive ustabil og afbalanceret, når du træder.

2. Tør knogleskade

Dernæst er en skinnebensskade, som er karakteriseret ved udseendet af smerter i det øvre skinneben eller læg. Dette kan ske, når du øger intensiteten af ​​din fysiske aktivitet, såsom at øge din løbehastighed, tage uhensigtsmæssige løbesko på eller løbe nedad eller op ad bakke på hårde asfaltveje.

3. Knæskade

Denne skade opstår på grund af forskydning af knoglen i området omkring knæet som følge af, at knæets bruskvæv mister sin styrke. Knæskader kan være forårsaget af nogle overdrevne bevægelser af foden, når du løber.

Sportsspil

Efter løb er her de mest almindelige sportsskader hos fodbold-, basketball-, volleyball- og badmintonatleter.

Læs også: Betydningen af ​​opvarmning og køling i sport

1. Ankel

Ankel er en almindelig sportsskade for fodbold-, basketball- og volleyballatleter. For fodboldspillere kan denne skade opstå, fordi anklen er påvirket af modstanderens påvirkning. I mellemtiden, for basketball- og volleyballatleter, opstår anklen på grund af en forkert støtte ved hop eller drejning, så denne del er forstuvet.

2. Hamstring

Hamstringsskader opstår i hamstrings og front med symptomer på smerte som en muskel, der trækkes. Ud over manglende opvarmning kan denne skade opstå, når foden er forkert støttet efter et hop, muskeltræthed eller en pludselig bevægelse.

3. Albueskade

Albueskader er almindelige hos atleter, der bruger skulderen, såsom volleyball, tennis, vægtløftning og badminton. I denne sport bliver skulderen hovedfokus, som arbejder hårdere end andre kropsdele. Denne skade opstår, fordi musklerne er betændte som følge af, at de bliver brugt til at bevæge sig konstant.

Svømning

Så hvad er typerne af sportsskader til svømning?

1. Muskelkramper

Ligesom andre sportsgrene kræver svømning også opvarmning, især fordi du bevæger dig i vand, hvilket selvfølgelig kræver meget energi. Kramper kan forekomme i alle dele af kroppen, men de mest sårbare er fødderne. Når kramper rammer, vil den del af kroppen, der oplever det, være svær at bevæge sig i et stykke tid.

2. Skulderskade

I skulderen er der fire store muskler, der spiller en rolle i at vedligeholde skulderleddet. Denne del er meget modtagelig for skader, når du dyrker sport, der bruger denne kropsdel, som f.eks armbøjninger eller svømme. Denne tilstand opstår på grund af overdreven bevægelse af skulderleddet, som får skuldermusklerne til at hæve og rive.

Læs også: Vær forsigtig, disse 5 bevægelser kan forårsage skade under sport

3. Nakkeskade

Nakkeskader kan være meget farlige, hvis du ikke får behandling med det samme. Når du svømmer, bliver nakken en anden del af kroppen, der ofte bevæges udover skuldre, hænder og fødder, især når du bruger freestyle. Denne skade opstår på grund af forkert bevægelse, når du trækker vejret.

Nå, det var ni sportsskader, der ofte opstår. Hvis du oplever det, skal du straks åbne applikationen og spørg lægen, hvordan man håndterer det korrekt, fordi forkert håndtering kan gøre din skade værre. Så, Hent Ansøgning på din telefon lige nu!