Nose Dirt aka Upil har en million fordele?

Jakarta – Næseklatter eller næseblod er synonyme med ulækre ting. Udover sin placering i næsen er næsen også uklar og ofte blandet med slim. Så det er ikke overraskende, at de fleste mennesker tænker på næseblod som snavs, der skal smides væk. (Læs også: 10 fakta om næse du behøver at vide )

Fordele ved næsesnavs for sundheden

Snavs i næsen er resultatet af, at luft filtreres gennem hårene i næsen. Mængden af ​​snavs vil stige, hvis den indåndede luft indeholder mange støvpartikler på grund af udendørs aktiviteter. Udflådet kan også dannes på grund af slim eller slim, der udtørrer i næsen.

Selvom det er beskidt, skal du ikke tage det for givet. Fordi en lungelæge ved navn Friedrich Bischinger sagde engang, at det kan være gavnligt for immunsystemet at plukke næse og spise næsen. Denne udtalelse understøttes også af resultaterne af en undersøgelse udført af en underviser i biokemi ved navn Scott Napper. Undersøgelsen viste, at når en person spiser upil, trænes hans immunsystem indirekte af tilstedeværelsen af ​​bakterier fanget i næsen. Men det betyder ikke, at du kan spise op med vilje, okay?

Denne information er nok til, at du kun kan bruge den som viden. For gennem denne information vil du vide, at ondt i halsen ikke bare er almindeligt snavs. Upil dannes som reaktion på, at kroppen filtrerer bakterier, der forsøger at trænge ind gennem næsen. Disse resultater høster dog stadig fordele og ulemper. Så i stedet for at spise pickles for at øge udholdenheden, må du hellere spise andre fødevarer, der er lækre og sunde. For eksempel fødevarer, der indeholder probiotika, såsom yoghurt, tempeh og kimchi. (Læs også: Probiotikas hemmeligheder til at booste kroppens udholdenhed )

Dårlig virkning af afføring for helbredet

Næseplukning er aktiviteten med at fjerne næsen inde fra næsen. Dette gøres for at rense næsen og rense luftvejene. Men husk, du skal ikke pille næse for ofte og for dybt. For udover at være beskidte, kan disse vaner have en dårlig indvirkning på helbredet. Hvad er de dårlige virkninger af næsepluk på helbredet? (Læs også: 7 næsesygdomme, du skal kende )

  • Opret en næsebor infektion. Dette sker, når du stikker en uren finger ind i din næse. Bakterierne vil bevæge sig fra fingrene ind i næsen og øge risikoen for vestibulær infektion, som er en infektion i den øvre del af livet, som er ret følsom.
  • Udseendet af sår på indersiden af ​​næsen. Bakterier, der kommer ind i næsen, kan også påvirke og inficere hårsækkene i næsen, som er den del af næsen, der fungerer til at filtrere snavs i næsen. Hvis delen er beskadiget, så er næsen ikke længere i stand til at filtrere snavs ordentligt, så du er tilbøjelig til at udvikle sår eller bumser inde i næsen.
  • Risiko for næseblod . Blødning fra næseborene. Dette sker, når du piller næse med lange, skarpe negle, hvilket forårsager sår og blødninger.

Hvis du har gener i næsen eller luftvejene, skal du straks tale med din læge. Den gode nyhed er, at nu kan du tale med lægen uden besværet med at forlade huset. Du behøver bare Hent Ansøgning i App Store eller Google Play, så kan du udnytte funktionerne Kontakt læge i appen for at tale med lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Stemme/videoopkald. Så lad os bruge appen nu også for at få råd fra en betroet læge.