Bliv bekendt med klyngehovedpine, der er uhyggeligt smertefulde

jakarta - Af de mange typer hovedpine, klyngehovedpine (hovedpine klynge ) er en meget ulidelig hovedpine. Nogle eksperter i Vesten omtaler det som " selvmords hovedpine ” (selvmordshovedpine) for at beskrive den værste smerte, man kender til. Faktisk er der også eksperter, der beskriver det som "den værste smerte kendt for lægevidenskaben", wow!

Denne ret sjældne hovedpine rammer mindst 1 ud af 1.000 mennesker. Eksperter siger, normalt en person, der lider af hovedpine klynge under 30 år. Hvad er så årsagen? klyngehovedpine ?

Læs også: Lær forskellen på hovedpinetyperne at kende

Kom - gå uden varsel

Før man kender årsagen, kan disse ulidelige hovedpine gå helt væk i flere måneder. De ville dog være klar til at komme igen uden nogen varsel på et senere tidspunkt. ekspert sagde, klyngehovedpine Hovedpine er en hovedpine, der opstår gentagne gange i en bestemt cyklus eller et bestemt mønster.

Hovedpine, som normalt opstår om natten, vækker ofte den syge med stærke smerter omkring det ene øje. Ifølge eksperter, hovedpine klynge dette kan ske hver uge til hver måned. Denne cyklus efterfølges af en periode med reduktion eller lindring af smerte, når hovedet er stoppet. Nå, denne periode, kendt som remissionsperioden, kan vare fra flere måneder til år.

Hvis klyngehovedpine kommer angreb, kan denne ulidelige smerte vare 15-180 minutter. Hvad du behøver at vide, denne intense smerte kan vare i seks til 12 uger.

Læs også: 5 ting du skal vide om migræne

Årsager til klyngehovedpine

Indtil videre har eksperter ikke været i stand til at fastslå årsagen klyngehovedpine. Alligevel mener mange eksperter, at denne tilstand er relateret til tidligere hovedskader. Derudover mistænkes lidelser i den genetiske komponent også for at være årsag til hovedpine klynger.

Desværre er der ingen medicin, der effektivt kan kurere disse hovedpine. Nogle medikamenter eller terapier kan dog reducere symptomerne. For eksempel farmakologisk terapi såsom indånding af ren ilt for at lindre symptomer.

Læs også: 7 tips til at håndtere hovedpine, når det regner

Selvom årsagen klyngehovedpine vides ikke med sikkerhed, men der er flere faktorer, der menes at have bidraget til dette smertefulde anfald.

- Stress

- Allergisk rhinitis (betændelse eller irritation af slimhinderne inde i næsen).

- Varmt vejr.

- Seksuel aktivitet.

- Ekstreme temperaturer.

- Brug af nitroglycerin.

- Afslapning.

Udover nogle af de ovenstående ting er der også andre faktorer, der kan øge risikoen for hovedpine klynge . For eksempel mand. Faktisk er mænd mere tilbøjelige til at opleve denne sygdom end kvinder.

Derudover kan rygevaner og alkoholforbrug også øge risikoen for hovedpine klynger. Ifølge eksperter er de fleste mennesker med hovedpine rygere. At holde op med at ryge er dog ingen garanti for at reducere risikoen.

Der er også eksperter, der har mistanke om, at en familiehistorie kan udløse det. Eksperter siger, at en person vil være i risiko for at opleve denne hovedpine, hvis der er et familiemedlem, der lider af hovedpine klynger.

Har du en helbredsskade i form af hovedpine? Behandl det ikke skødesløst. Årsagen er, at typerne og årsagerne til hovedpine er forskellige fra hinanden. Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen for rådgivning og passende behandling. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!