Karakteristika for naturlige mænd med seksuel dysfunktion, som du skal kende

, Jakarta - Selvom mange måske stadig er flov over at diskutere det, er seksuel dysfunktion noget, der ikke kan ignoreres, fordi det kan forstyrre husholdningernes harmoni og hindre graviditetsplaner. Hos mænd er den mest almindelige seksuelle dysfunktion erektil dysfunktion, som er den manglende evne til at opnå eller opretholde en erektion under samleje.

Seksuel dysfunktion hos mænd er karakteriseret ved karakteristika som:

  1. Ingen rejsning om morgenen. Et af tegnene på en mand med god seksuel sundhed er en erektion om morgenen eller når han vågner. Hvis dette ikke sker, kan det være et tegn på seksuel dysfunktion.

  2. Ikke at have erektion, når du skal have sex. Mænd med et godt seksuelt helbred vil have evnen til at få en erektion når som helst og hvor som helst, så længe der er seksuel stimulation.

  3. Mr P vil se mindre ud, selv når han bliver holdt i bad, ser han stadig lille ud.

Læs også: Hold det ikke, Libido kan påvirke reproduktiv sundhed

Ting, der forårsager seksuel dysfunktion hos mænd

Seksuel dysfunktion hos mænd, især dem, der forårsager vanskeligheder med at få en erektion, kan skyldes mange ting. Her er nogle af dem:

1. Stress

Seksuel ophidselse begynder med sindet. Det er derfor, når du er under stress eller pres, bliver en erektion svær. Stress på grund af arbejde, eller interne problemer kan påvirke humør og lidenskabelig kærlighed.

Prøv at håndtere stress ved at lave livsstilsændringer, der fremmer velvære og afslapning, såsom at træne regelmæssigt, få nok søvn og konsultere en psykolog. Det skal bemærkes, at bortset fra seksuel dysfunktion, kan stress også være roden til forskellige helbredsproblemer, så dette skal man ikke tage let på.

2. Overdreven angst

Dette er måske ikke realiseret, men overdreven angst kan også udløse seksuel dysfunktion hos mænd. Den pågældende angst kan være i form af frygt for ikke at kunne klare sig godt i sengen eller ikke at kunne tilfredsstille en partner.

Angst fra andre dele af livet kan også strække sig til soveværelset. Alle disse bekymringer kan føre til frygt og undgåelse af intimitet, som kan blive en ond cirkel i det intime liv og relationer med partnere.

Læs også: 6 fødevarer, der kan øge mandlig libido

3. Fedme

Overvægt kan ikke kun sænke din selvtillid, det kan også påvirke din seksuelle præstation. Mænd, der er overvægtige, har lavere niveauer af hormonet testosteron. Selvom hormonet testosteron er meget vigtigt for seksuel ophidselse og erektionsmænd. Overvægt er også forbundet med hypertension og åreforkalkning, som kan reducere blodgennemstrømningen til penis.

4. Visse medicinske tilstande

Sundhedsproblemer relateret til de nerver, muskler eller blodgennemstrømning, der er nødvendig for en erektion, kan udløse seksuel dysfunktion hos mænd. Diabetes, forhøjet blodtryk, åreforkalkning, rygmarvsskade og multipel sklerose kan alle bidrage til erektil dysfunktion. Kirurgi for prostata- og blæreproblemer kan også påvirke de nerver og blodkar, der styrer erektion.

Læs også: 4 Sunde fødevarer til intime forhold

Det er en lille forklaring på karakteristika ved mænd, der oplever seksuel dysfunktion. Hvis du har brug for mere information om dette eller andre helbredsproblemer, så tøv ikke med at diskutere det med din læge på ansøgningen , via funktion Tal med en læge , Ja. Få også bekvemmeligheden ved at købe medicin ved hjælp af applikationen , når som helst og hvor som helst, vil din medicin blive leveret direkte til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i Apps Store eller Google Play Store!