Lad dig ikke undervurdere, dette er faren for at blive forkølet, hvis du efterlades

, Jakarta - Indtil nu er udtrykket "kold" stadig ukendt i den medicinske verden. Der er dog næsten ingen indonesere, der ikke er bekendt med dette udtryk. Forkølelse menes at være en type sygdom, der kan være meget foruroligende. Faktisk, hvad er en forkølelse, og hvorfor opstår denne tilstand?

Forkølelse er en type "sygdom", som er almindeligt kendt af offentligheden. Denne tilstand er ofte kendetegnet ved symptomer som kulderystelser, kvalme og opkastning, feber, hovedpine, utilpashed i kroppen, muskelsmerter, nedsat appetit og let træthed. Derudover feber, mavesmerter, hyppig luft i maven, aka prut, luft i maven og ømhed.

Læs også: Forkølelse, sygdom eller forslag?

Mange definerer forkølelse som utilpashed, og man tror, ​​at det opstår på grund af mængden af ​​vind, der kommer ind i kroppen. Der er flere ting, der mistænkes for at være årsagen til denne tilstand, startende fra regnen, tilbringer meget tid udendørs eller for længe i et rum med aircondition. Faktisk har forkølelse symptomer, der ligner influenza eller influenza, men den nøjagtige årsag er svær at vide.

Fordi symptomerne og årsagerne til denne tilstand varierer, er der forskellige måder at behandle den på. Behandling af denne tilstand sker for at fjerne vind fra kroppen, så helbredsforholdene kan vende tilbage til det normale. En behandlingsmetode, der normalt udføres for at behandle denne tilstand, er afskrabninger. Denne metode udføres ved at skrabe huden, som regel bagsiden, med en mønt og balsam. Afskrabninger menes at kunne fjerne vinden fra kroppen.

Læs også: 5 effektive måder at overvinde forkølelse på

Desværre anbefales medicinsk udskrabning ikke. I stedet for at helbrede kan denne metode faktisk udvide kroppens porer. Derudover kan symptomer på ikke at have det godt være forårsaget af mere alvorlige ting, såsom visse sygdomstilstande. Og det betyder, at afskrabninger udført på overfladen af ​​huden ikke hjælper overhovedet.

Lad dig ikke undervurdere

Selvom det ikke er kendt i den medicinske verden, betyder det ikke, at forkølelse kan undervurderes. For det kan være, at utilpashed, der opstår, er et symptom på visse sygdomme, som, hvis de ikke behandles, kan forværre kroppens tilstand, for eksempel et tegn på hjertesygdom. Lav straks en undersøgelse på hospitalet, hvis symptomerne på forkølelse ikke forsvinder eller endda bliver værre.

Forkølelse er ofte også præget af konstant bøvs. Denne tilstand menes ofte at være et signal om, at der er meget vind i kroppen, som skal udvises. Det er ikke helt rigtigt. Bøvsen kan være et symptom på forskellige sygdomme, hvoraf en er gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). Og denne sygdom kan ikke helbredes ved afskrabninger.

Derudover er der stadig mange mulige sygdomme, der kan få kroppen til at opleve forkølelsessymptomer. Lægeundersøgelse og behandling er påtrængende nødvendig for at undgå uønskede komplikationer på grund af undervurdering af sygdommen. Hvis du oplever nogen af ​​ovenstående symptomer, og de bliver værre med tiden, skal du straks søge læge. Det er vigtigt på forhånd at finde ud af årsagen til disse symptomer, så lægen ved, hvilken behandling der er passende.

Læs også: Her er nogle sygdomme, der er karakteriseret ved flatulens

Du kan nemt vælge et hospital gennem applikationen . Find og vælg det hospital, der er tættest på, hvor du bor. Det er endnu nemmere at bestille tid hos en læge gennem den samme ansøgning. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!