Er kryddernellikeolie virkelig effektiv mod tandpine?

Jakarta – Mund- og tandhygiejne skal opretholdes for at undgå sundhedsproblemer. Bakterier, der vokser hurtigt, kan forårsage flere sygdomme, såsom tandpine. Tandpine opstår, når en person oplever smerter i tænderne, omkring tænderne eller i kæben.

Læs også: 7 naturlige måder at lindre tandpine derhjemme

Generelt føler en person, der har tandpine, en ubehagelig tilstand. Smerteniveauet for hver person kan være forskelligt. Du kan lave yderligere undersøgelser hos tandlægen for at behandle tandpine. Du kan dog også vælge naturlige ingredienser til at lindre symptomerne på en tandpine, som du føler, hvoraf en er brugen af ​​nellikeolie.

Nellikeolie, Midlertidig Behandling af Tandpine

Tandpine optræder generelt som et symptom på en sygdom i kroppen, det kan være i munden og tænderne eller andre kropsdele, såsom hjertet. Tandpine forårsaget af helbredsproblemer i mund og tænder er dog generelt forårsaget af flere tilstande, såsom huller i tænderne, vækst af nye tænder, knækkede tænder, tand- og tandkødsinfektioner, bøjlerproblemer og dårlige vaner såsom at slibe tænder.

Nogle simple måder anses for at kunne lindre tandpine, såsom at gurgle med varmt vand eller saltvand og brug af nellikeolie. Men er brugen af ​​nellikeolie effektiv til at behandle tandpine? Nellikeolie kan bruges til at behandle tandpineproblemer, men kun midlertidigt og lindrer symptomer.

Læs også: Tandpine kan virkelig udløse hjerneinfektioner?

Nellike er krydderier, der generelt bruges til at tilføje smag eller aroma til mad. Imidlertid indeholder en kvist nelliker en aktiv forbindelse kendt som eugenol. Rapporteret fra Medicinske nyheder i dag Eugenol-forbindelser har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan lindre betændelse i tænderne. Nellike anses også for at have antibakterielle, svampedræbende og antioxidante egenskaber, der er ret effektive til at håndtere tandproblemer forårsaget af bakterier.

For at bruge nellikeolie som en midlertidig behandling, kan du lægge nellikerolie på den vatpind eller rent bomuld. Placer derefter nellikeolien i et par sekunder på det ømme eller ømme sted.

Den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration sagde, hvorvidt nelliker olie er effektiv som en tandpine behandling kræver stadig yderligere forskning. Til det er det bedre at lave medicinsk behandling, når den tandpine, du oplever, ikke går væk.

Spørg det nærmeste hospital, når din tandpine varer i flere dage. Nu kan du bestille tid hos en læge på det sygehus, du har valgt, via ansøgningen . Faktisk bør en tandpine, der gør, at du har svært ved at spise, synkebesvær, øresmerter og besvær med at åbne munden, kræve øjeblikkelig behandling.

Undgå at bruge nellikeolie for ofte

Undgå at bruge nellikeolie for ofte, fordi det kan forårsage skade på munden og tænderne. Du kan opleve skader på dit tandkød, hud i munden og slimhinder i munden, når du bruger nellikeolie for ofte.

Læs også: Dette er processen med forekomsten af ​​hulrum

Rapporteret fra Medicinske nyheder i dag , kan brugen af ​​nellikeolie øge risikoen for irritation og følsomhed af tandvæv. Fedolie bør heller ikke bruges til børn eller gravide. Brugen af ​​nellikeolie hos gravide frygtes at forstyrre sundheden for barnet i livmoderen.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Er nellikeolie effektiv mod tandpine?
Healthline. Tilgået 2020. Kan jeg bruge nellikeolie til at lindre min tandpine?
UK National Health Service. Tilgået 2020. Tandpine