Sårramte har brug for 4 ordentlige sovestillinger

Jakarta – Halsbrand og andre maveproblemer kan være meget irriterende, du ved. Fordi smerten, der ofte pludselig angriber uden at kende tiden. Smerter på grund af halsbrand kan slå til når som helst, selv når en person sover om natten.

Der er mange faktorer, der kan få halsbrand til at gentage sig, normalt er disse faktorer relateret til forkerte spisemønstre såsom sen spisning og at spise den forkerte mad. Men vidste du, at det viser sig, at din sovestilling også kan have en effekt?

Hos en person, der har et sår, især med sure opstød, kan symptomerne og smerten, der opstår, nogle gange være mere alvorlige. Denne tilstand kan forårsage en brændende fornemmelse i solar plexus og brystet. Og værst af alt kan disse symptomer forstyrre søvnen og få en person til at vågne midt i søvnen om natten.

Hvis du er blandt dem, der ofte oplever disse symptomer om natten, så prøv at være opmærksom på din sovestilling igen. Det kan være, at din sovestilling er forkert, så det udløser fremkomsten af ​​smerter. Prøv at anvende følgende 4 måder og sovestillinger for at undgå såranfald om natten.

1. Undgå at sove på ryggen

En af nøglerne til ikke at opleve halsbrand er at vælge den rigtige sovestilling. Hos mennesker med mavesår er det at sove på ryggen noget, der bør undgås. Især hos en mavesår, der også er overvægtig eller fed.

Fordi at sove på ryggen kan forårsage øget tryk, der opstår i bughulen. Dette store tryk kan få maven til at tvinge indholdet ud af det øverste alias ved at kaste op. Især hvis du lige har spist, bør du undgå at sove i denne stilling, fordi liggende kan få mavesyren til at stige.

2. Løft hovedet

Ud over at skabe en behagelig sovestilling, kan løfte dit hoved, mens du sover, også hjælpe med at reducere smerte. Du kan prøve at stable puderne, indtil dit hoved er i den mest behagelige stilling. Citat fra forskellige kilder er den anbefalede hovedhøjde omkring 30 grader.

Dette anses for at kunne reducere virkningerne af tyngdekraften på kroppen. Som et resultat er det mindre sandsynligt, at produktionen af ​​syre i kroppen stiger til spiserøret. Det vil sige, at risikoen for at få et såranfald eller sure opstød bliver mindre.

3. Undgå at vippe til højre

Hvis du har et alvorligt mavesår, anbefales det at sove på venstre side. En række undersøgelser har fundet ud af, at søvn på venstre side kan reducere smerte. Derudover viser det sig, at når en person sover vendt mod højre, kan det faktisk øge risikoen for angreb.

Fordi at sove mod højre siges at forårsage afspænding af lukkemusklerne. Det er den del, der er "grænsen", der adskiller mavesækken og spiserøret. Hvis dette sker, kan det få mavesyren til at stige.

4. Komfortabelt tøj

Prøv ikke at tilføje "pine" til din krop under søvn. Undgå at have for stramt tøj på, hvilket kan få dig til at føle dig utilpas og gøre smerten værre.

Derudover, når du kender potentialet for mavesår, bør du begrænse det og være opmærksom på din daglige kost. Undgå at spise fødevarer, der kan udløse tilbagefald af sår. Sørg også for altid at kontakte lægen, så sundheden i maven og omkring maven opretholdes. Brug appen at tale med lægen om helbredsproblemer igennem Video/taleopkald og snak. Du kan også købe medicin og planlægge laboratorieundersøgelser. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.