Gravide kvinder skal kende stadierne af normal fødsel

Jakarta – Der er mange ting, der skal forberedes for at byde velkommen til fødslen af ​​den Lille. Herunder leveringsprocessen, der vil blive udført af moderen. Der er to typer af fødsel, som er velkendte af offentligheden. Normal levering gennem Miss V og levering med kejsersnit. Selvfølgelig er disse to leveringsmetoder gode at leve, så moderen skal forberede sig på den fødselsproces, der vil blive udført.

Hver fødselsproces, som mødre oplever, vil helt sikkert være anderledes. Herunder det normale fødselsforløb. Normalt, når man går igennem fødselsprocessen, giver kroppen naturligvis en vej ud for barnet. Musklerne omkring barnets udgang vil strække sig, så barnet kan forløses korrekt. Der er intet galt, hvis vi kender stadierne af normal fødsel for gravide kvinder.

Den første fase af normal levering

På dette stadium vil moderen normalt opleve to faser.

1. Tidlig fase

I den indledende fase vil moderen normalt mærke milde veer, der varer i 30-90 sekunder. På dette stadie af normal fødsel vil veerne over tid kunne mærkes mere regelmæssigt, for eksempel hvert 5. minut. Livmoderhalsen begynder at blive tynd og åbner sig langsomt. Denne fase er også karakteriseret ved udledning fra Miss V blandet med lidt blod. Hvis moderen er begyndt at gå ind i den fjerde åbning, betyder det, at denne indledende fase slutter og begynder at gå ind i den aktive fase.

2. Aktiv fase

Livmoderhalsen åbner sig bredere for at give en fødselskanal til den lille. Sammentrækninger vil også føles hurtigere med en længere varighed. Normalt vil fostervandet briste i den aktive fase. Det er bedre, hvis du er gået ind i denne fase, moderen får straks medicinsk handling. Normalt i den aktive fase er barnet klar til at være i fødselskanalen.

Anden fase af normal levering

I anden fase af normal fødsel er moderen normalt allerede på fødegangen. Dette stadie kaldes også processen med at skubbe barnet ud gennem fødselskanalen. Normalt i denne anden fase er fødselskanalen allerede ved åbningen af ​​10. Moderen vil ikke mærke veerne, da i den aktive fase, vil sammentrækningsafstanden være længere, så moderen har tid til at hvile og trække vejret. Ingen grund til at blive tvunget til at presse. Lad pressetrangen komme naturligt. Dette vil få moderens krop til at føles afslappet. Vi anbefaler, at du følger lægeteamets anvisninger, når du presser, så fødslen forløber godt. Den anden fase er afsluttet, når moderens baby er blevet forløst.

Den tredje fase af normal fødsel

Selvfølgelig får fødslen af ​​et barn mor og far til at føle enorm lykke. Fødselsprocessen er dog ikke afsluttet. I tredje fase skal moderen stadig fjerne moderkagen, som normalt vil komme ud 5-10 minutter efter barnet er født. Mens hun venter, kan moderen bruge tiden til at lave IMD. Men hvis modermælken ikke er kommet ud, skal du ikke fortvivle. Lad barnet kende moderens bryst godt. Efter moderkagen kommer ud, hvis der under fødselsprocessen er en rift omkring fødselskanalen, så vil der være en proces med at sy tåren af ​​en læge eller et medicinsk team.

Efter at have gennemgået de tre stadier af normal fødsel, vil moderens helbred blive overvåget af læger og det medicinske team i 1 til 2 timer efter fødslen. Tja, moderen skal forblive rolig, når hun står over for en normal leveringstid. Der er ikke noget galt i at spørge lægen om de forberedelser, der skal laves inden fødslen. Mor kan bruge appen . Kom nu Hent Ansøgning via App Store eller Google Play!

Læs også:

  • Det er de fødevarer, der kan indtages under fødslen
  • Normal fødsel, undgå dette, når du skubber
  • 8 tips til normal fødsel