Allerede eksklusiv amning, hvorfor er babyens vægt stadig mindre?

Jakarta – Eksperter siger, at intet kan matche fordelene ved modermælk (ASI) som den bedste ernæring for babyer. Derfor er eksklusiv amning i seks måneder vigtig for babyer. Men alligevel er der også nogle tilstande, der gør mødre bekymrede for deres børns helbred, selvom de udelukkende er blevet ammet. For eksempel er babyens vægt mindre eller når ikke den ideelle grænse. Hvad tror du årsagen er?

Mødre skal vide, at der også er mange eksperter, som anbefaler, at man ammer babyer op til to år. Selvfølgelig ved at give tilskudsmad efter den eksklusive ammeperiode er gået. Optimal amning kan få børn til at blive klogere og sundere, du ved . Fordi de første to år eller 1000 dage af livet er et barns guldalder, er det derfor meget vigtigt at være opmærksom på næringsindtag for børn. Nå, det indtag er intet andet end modermælk og fødevarer, der understøtter amning.

Amning til barnet er to år har mange fordele. Startende fra at hjælpe modningen af ​​immunsystemet, fordøjelsessystemet, til at hjælpe udviklingen af ​​hjernen. Du skal være bekymret, hvis dit barn ikke får optimal modermælk, for ifølge eksperter vil børn, der ikke får modermælk, være mere modtagelige for sygdom.

Så hvorfor er babyens vægt mindre, selvom de udelukkende er blevet ammet?

  1. Behøver ikke at være et kilo

Selvfølgelig vil mødre føle sig glade, når deres babyer vokser op med en ideel krop i henhold til deres alder. Men igen er der babyer, der er undervægtige, selvom de udelukkende er blevet ammet. Nå, mødre skal være opmærksomme for at se denne tilstand. Dette skyldes, at mange mødre konkluderer, at en babys vægtøgning betyder "en stigning på et kilo om måneden". Faktisk kan det ifølge eksperter ikke gøres, hvordan man bestemmer tilstrækkeligheden af ​​en babys vægt ved at "hæve et kilo om måneden". Den mest hensigtsmæssige måde kan ses fra Den Lilles KMS (Card Towards Health).

Det er virkelig nemt at læse. Hvis positionen for babyens vægtudvikling er inden for den grønne linje, behøver moderen ikke at bekymre sig. Det vil sige, at udviklingen af ​​babyens vægt er ideel. Mødre skal dog være opmærksomme, hvis deres vægt læses ned til den gule linje. Løsningen, mødre kan levere supplerende kvalitetsfødevarer til modermælken, så den lille får tilstrækkelig næring og vokser sundt.

Nu, i øvrigt Med hensyn til KMS opfordres mødre kraftigt til at opdatere deres data hver måned ved at tage deres små på hospitalet eller posyandu. Dette kort kan overvåge barnets vækst, så lægen kan afgøre, om barnet vokser normalt eller har vækstforstyrrelser. Hvis der er en bestemt diagnose, kan lægen behandle den tidligere.

  1. Hav ikke travlt med at give vitaminer

Ifølge eksperter er vægtøgningen i de første tre måneder efter barnets fødsel faktisk "speed", minimum 700 gram til et kilo. I de næste tre måneder vil stigningen dog være skrånende, omkring 400-600 gram. Så du skal ikke blive ved med at forvente, at dit lille barns vægt stiger med et kilo hver måned. Generelt, når en baby er fem måneder gammel, vejer den omkring det dobbelte af sin fødselsvægt.

Nu, når barnet udelukkende er blevet ammet, men vægten stadig er lav, så prøv at observere, hvordan mælkeindtaget er. Nok eller ej? Fordi vægtøgningsforstyrrelser normalt er forårsaget af to generelle faktorer, nemlig din lille drikker ikke meget eller producerer mindre modermælk. Derudover er der også andre årsager, såsom at barnet har en drikkeforstyrrelse eller drikker en lille mængde.

Så skynd dig ikke at give din lille vitaminer, endsige tilføje til hans indtag med modermælkserstatning. For ifølge eksperter kan fodring for tidligt øge risikoen for allergi, fordi barnets fordøjelse stadig er svag.

Nå, for at barnets vækst er ideel og dets helbred bevares, kan moderen diskutere med lægen for at finde ud af årsagen til barnets manglende vægt, selvom han udelukkende er blevet ammet. Du kan kontakte lægen gennem ansøgningen at diskutere sagen . Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.