Genkend 3 tegn og symptomer på Jengkol-forgiftning

Jakarta - Ikke kun lækkert, Jengkol er også en yndlingsret for fans. Desværre kan jengkol hos nogle mennesker forårsage forgiftning. Symptomer på forgiftning er forårsaget af jengkolat-syrekrystaller, der tilstopper urinvejene. Normalt kan klager mærkes 5-12 timer efter du er færdig med at indtage jengkol.

Årsager til Jengkol-forgiftning

Jengkolatsyre er en aminosyreforbindelse, der indeholder svovl og er i form af gule krystaller, der ligner fine nåle. Jengkolatsyre er svær at opløse i vand. Dens opløselighed i syre-base er meget lang, så den kan sætte sig i nyrerne og beskadige nyrerne.

Tegn og symptomer på Jengkol-forgiftning

Hvis symptomerne på forgiftning ikke behandles med det samme, kan denne tilstand føre til nyresvigt. Her er nogle tegn og symptomer på jengkol-forgiftning:

  1. Smerter i maven, nogle gange ledsaget af kvalme og opkastning.
  2. Der er kolik (mavesmerter, der kommer og går) ved vandladning.
  3. Urinvejsforstyrrelser, såsom vandladningsbesvær, lille eller ingen urinmængde, til blod i urinen.

Tips til at overvinde Jengkol-forgiftning

Hvis symptomerne stadig er milde (såsom kvalme, opkastning og mave- og rygsmerter), skal du straks drikke brusende vand til den første behandling. Men hvis symptomerne er alvorlige (såsom meget lidt og blodig urin), skal du straks tale med din læge.

Hvis du oplever tegn og symptomer som ovenfor efter indtagelse af jengkol, skal du straks tale med din læge. Eller, hvis du har andre spørgsmål om jengkol-forgiftning, så brug applikationen lige. Årsag igennem , kan du spørge lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Stemme/videoopkald. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!