Disse er kendetegnene ved et raserianfald, der krydser normale grænser

, Jakarta - Børn under 5 år har stadig begrænsede verbale og kommunikationsevner. Som følge heraf oplever de nogle gange frustration, fordi de ikke er i stand til at formidle deres ønsker.

Det er det, der forårsager raserianfald, nemlig følelsesmæssige udbrud af vrede, gråd, raserianfald og at kaste med ting. Raserianfald hos børn er faktisk normale. Men hvis et barns raserianfald har overskredet normale grænser eller er overdrevne, kan det være et tegn på, at der er et problem med barnets udvikling.

Læs også: Genkendelse af 2 typer raserianfald hos børn

Hvordan er et transgressivt raserianfald?

Det er vigtigt for forældre at vide, hvordan raserianfald ser ud hos børn, der har overskredet normale grænser. Her er nogle af dens egenskaber:

1. Raging for længe

Hos et normalt barn vil han kun få raserianfald i 20-30 sekunder i den første time og efterfølgende perioder med raserianfald. Men hvis der er et problem med din lilles mentale sundhed, kan han blive rasende i 25 minutter og stopper ikke. Ligeledes i den næste raserianfaldsperiode. Selvfølgelig er dette et af tegnene på et unaturligt raserianfald.

2. For ofte

Prøv at være opmærksom og tælle, hvor mange gange dit barn har raserianfald på en måned. Hvis han oplever det 10-20 gange, eller mere end 5 gange om dagen i flere dage i træk, er det nok ikke et normalt raserianfald.

3. Skad dig selv

Hvis et barn får et raserianfald for at skade sig selv, såsom at bide hovedet eller banke hovedet mod en væg, er det selvfølgelig også ud over normale grænser. Mest sandsynligt har han visse psykiske problemer og har brug for ekspertbehandling. Hurtigt Hent Ansøgning at få en tid hos en psykolog på sygehuset, og invitere barnet til rådgivning.

Læs også: Tantrum Børn, dette er den positive side for forældre

4. Skader andre rundt

At kaste et raserianfald og rulle på gulvet kan være en almindelig ting for et barn, der får et raserianfald. Men hvis du har såret andre mennesker omkring dig, såsom at sparke, slå eller klø, er det selvfølgelig gået for vidt.

5. Ude af stand til at berolige dig selv

En normal raserianfaldsepisode vil normalt aftage af sig selv, da barnet langsomt falder til ro. Især hvis forældrene ikke efterkommer barnets ønsker. Men hvis barnet ikke er i stand til at falde til ro, får overdrevet raserianfald eller endda gør det til en vane, hver gang det vil noget, er det bestemt ikke naturligt.

Hvad hvis et barns raserianfald krydser den normale grænse?

Hvis det viser sig, at barnets raserianfaldsvane har overskredet den normale grænse, hvad skal forældrene så gøre? Prøv først at tale med barnet, når det er roligt, at dets adfærd ikke er god. Bliv ved med at minde barnet om det, indtil det forstår, og giv den bedste løsning.

Læs også: 4 måder at forhindre børn i at opleve raserianfald

Fortæl for eksempel dit barn, at det skal tage en dyb indånding, når du begynder at blive følelsesladet, og fortæl langsomt dine forældre, hvad de vil have. Fortæl ham, at du som forælder altid vil lytte til, hvad han har at sige, hvis han taler pænt. På den anden side, hvis han bliver vred og får et raserianfald, når han vil have noget, så fortæl dit barn, at det ikke går.

Hvis dit barns raserianfald ikke forsvinder efter at have gjort forskellige indsatser, og du som forælder føler, at du ikke længere er i stand til at håndtere det, så søg eksperthjælp. Tal med en børnepsykolog, for at få det bedste råd, samt find ud af, hvad der forårsager barnets unaturlige raserianfald.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. 5 Tantrum Red Flags.
Børns sundhed. Tilgået 2020. Raserianfald.
Dr. Greene. Hentet 2020. Raserianfald - Hvornår skal du bekymre dig.