Mavebørn, hvad skal du gøre?

, Jakarta - Styes hos børn er faktisk ikke noget at bekymre sig om. Generelt får en stye kun din lille til at føle sig utilpas og vil ikke påvirke din lilles syn, fordi den forsvinder af sig selv. Det er dog bedre, hvis moderen gør noget for at lindre det ubehag, som den lille føler. Kom nu, find ud af, hvad du skal gøre, hvis dit barn har en stye!

Læs også: 5 effektive måder at slippe af med Styes

Stye, bumser, der vokser på din lilles øjenlåg

For dem, der ikke ved det, har stye også en medicinsk betegnelse, du ved ! Hordeolum er den medicinske betegnelse for en stye. Denne tilstand kan opstå, når en bumslignende bums eller byld vokser på kanten af ​​øjenlåget. Normalt vises en stye kun på det ene låg. Selvom hordeolum ikke er en farlig tilstand, kan denne tilstand forstyrre dit lille barns aktiviteter på grund af smerten.

Symptomer, der vil opstå, hvis dit barn har en stye

Denne øjenlidelse er faktisk forårsaget af en bakteriel infektion Staphylococcus aureus som angriber kirtlerne i øjet. Som et resultat vises en klump på øjenlåget. Det lettest opdagede symptom er tilstedeværelsen af ​​røde knopper som bumser på øjenlågene. Andre symptomer på en stye hos din lille omfatter:

  • Øjnene er røde og let rindende.

  • En prikkende fornemmelse og som om der er et fremmedlegeme i øjenlåget.

  • Den gule prik på klumpen er, hvor pus kommer ud.

  • Tilstedeværelsen af ​​hævelse af øjenlågene, denne tilstand kan være smertefuld.

  • Hvis denne tilstand har varet i tre dage, vil der normalt være hævelse i det område af øjet, der er påvirket af stye.

Næsten alle tilfælde af stye kræver ikke særlig medicinsk behandling, fordi denne tilstand kan helbrede af sig selv. Styes er hovedsageligt forårsaget af snavs eller bakterier, der ved et uheld kommer ind og sætter sig på øjenlågene, hvilket i sidste ende forårsager en infektion. Dette er grunden til, at en stye ofte er rød og fyldt med pus.

Læs også: Årsager og hvordan man overvinder Styes

Mavebarn, mor skal gøre dette

Fordi årsagen til denne tilstand generelt er forårsaget af snavs og bakterier, der trænger ind i øjenlågene, er den vigtigste ting at gøre at give børn undervisning i altid at holde øjenområdet rent. Prøv altid at vaske dine hænder, før du rører ved øjenområdet. Undgå at gnide eller gnide for meget i øjnene, især hvis dine hænder er snavsede.

Hvis din lille allerede har denne tilstand, så glem ikke at påføre varme kompresser på det berørte område. Mødre behøver kun at komprimere 2-3 gange for at lindre smerter og fremskynde helingsprocessen af ​​dit lille barns stye.

Læs også: Disse er enkle tips til at forhindre Styes

Selvom en stye i din baby normalt heler af sig selv, skal du forblive på vagt! Hvis dit barn har feber, klager over hovedpine, din lille har mistet appetitten, eller hvis styen er rød og hævet og føles hård, så tal med en specialist med det samme! For hvis sidstnævnte symptom virkelig viser sig, skal lægen gennemgå et mindre kirurgisk indgreb for at fjerne pus i den Lilles stye, så det ikke gentager sig i fremtiden.

Vil du spørge om børns helbredsproblemer? Du kan chatte direkte med lægen i applikationen igennem Snak eller Stemme/videoopkald. Ikke nok med det, mødre kan også købe medicin, der er nødvendig. Uden besværet vil din ordre blive leveret til din destination inden for en time. Kom nu, Hent appen på Google Play eller App Store!