Ny gravid, kend disse 4 typer gravide

, Jakarta – Graviditet er en unik oplevelse og kan få siderne frem af en person, der aldrig har eksisteret før. Ifølge sundhedsdata udgivet af Mayo Clinic kan graviditet pludselig få en person til at føle sig lunefuld.

Lave om humør Dette drastiske er ingen ringere end stigningen i hormoner i den gravides krop, så tegnet, uanset om hun indser det eller ej, gør gravide kvinder meget følelsesladede. Disse følelsesmæssige ændringer gør, at hver gravid kvinde får en personlig oplevelse, der adskiller en gravid kvinde fra en anden. Mere information kan læses nedenfor!

Ændringer under graviditeten

Hormonelle ændringer under tidlig graviditet kan få dig til at føle ting, du ikke følte før. Udover at være meget følelsesladet, kan en oppustet fornemmelse, der ligner starten på en menstruation, være et meget foruroligende symptom.

Læs også: Disse er tegnene på graviditet i den første uge

Hormonelle ændringer under graviditeten kan også gøre gravide kvinder mere følsomme over for visse lugte. Øget hormonniveau og blodproduktion kan få slimhinderne i næsen til at hæve, tørre ud og let bløde. Dette kan resultere i, at gravide kvinder oplever en stoppet eller løbende næse.

Det blev nævnt tidligere, at ændringer under graviditeten er som at gøre gravide til en anden person. Følgende er typerne af gravide baseret på deres vaner under graviditeten.

  1. Shopper

Det kunne være, at gravide i tidligere tider ikke kunne lide at shoppe, men graviditeten gav markante ændringer for at få gravide til at elske at shoppe. Pludselig er gravide glade for at have allroundtøj på matchende. Shopping til graviditets- og babytøj er et must. Den rigtige kombination af tøj og tilbehør er også nødvendig.

  1. At være afhængig af andre

Som tidligere nævnt har graviditet virkningen af ​​ændringer. Gravide kvinder kan være mere afhængige af andre mennesker. Kan være sammen med familie eller mand.

Pludselig dovenskab er så overvældende, selv at tage fjernbetjening for enden af ​​bordet føles det virkelig doven. Hvis jorden tilhører denne type, er det bedre for den gravide at forklare sin partner, at forhold gør, at den gravide tvinges til at begrænse sine bevægelser. Eller hvis situationen ikke tillader gravide at blive forkælet, kan gravide gøre tingene lettere at nå.

Læs også: Fødevarer til blodforbedrende god til gravide kvinder

  1. Travlt og super travlt

Der er en typisk graviditet, der giver følelsen af ​​at være doven, men der er også en graviditet, der gør gravide kvinder ude af stand til at holde sig stille - travlt og travlt med at arbejde. Gravide kvinder med denne type vil ikke stoppe med at arbejde, før vandet går i stykker.

For gravide kvinder, der oplever denne tilstand, er det en god idé at sætte bremsen på 45-ånden. Prioriter altid sundhed frem for travlhed. Lad ikke det travle liv, som gravide kvinder fortsætter med at forstyrre fosterets og moderens sundhed.

  1. Trang til sociale medier

Medfødte gravide er forskellige, hvoraf den ene er ivrige sociale medier. Der er gravide kvinder, som ikke kan adskilles fra amningen. stolpe enhver aktivitet, der opstår under graviditeten. Det betyder ikke, at mor føler, at det er meget vigtigt for folk at kende aktivitetsskemaet.

Det kan være, at denne dille på sociale medier er en form for gravide kvinders lykke, så måden at udtrykke det på er at dele denne lykke i digital form. Selvfølgelig er der ingen begrænsninger for selvudfoldelse, men det er også vigtigt at vide, at det at dele personlige ting for ofte kan have en indvirkning på gravide kvinders psykologi og privatliv.

Uanset de personlige oplevelser, som gravide kvinder har under graviditeten, skal du sørge for, at gravide stadig får nøjagtige sundhedsanbefalinger og tips. Stadig forvirret over den første graviditet, spørg bare direkte kl .

Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. At blive gravid.
The Things.com. Tilgået i 2020. 10 typer af gravide kvinder You'll Me et.