4 typer autisme du skal kende

, Jakarta – Generelt er autisme manglende evne til at kommunikere med andre mennesker og forstå verden gennem almindelige måder, som andre mennesker kender instinktivt.

Normalt er de tidlige tegn eller symptomer, der indikerer, at et barn har autisme, mangel på eller forsinkelse i talesproget, når det er 1-6 år gammel, gentagen brug af sprog og leg enkle spil, undgå øjenkontakt og manglende interesse interagere med jævnaldrende . (Læs også Verdens Autismedag, anerkend og giv børn særlig opmærksomhed)

Det viser sig, at der efter nærmere undersøgelse er mange typer autisme, der har forskellige behandlinger. Her er nogle af dem:

  1. Autistisk lidelse

Ofte også omtalt som sindblindhed hvor børn, der lider af denne type autistiske sygdomme, ikke har evnen til at forstå problemer fra andres perspektiv. At leve i sin egen verden og ikke forstå de begivenheder, der sker i det omgivende miljø. Dels på grund af manglende evne til at fortolke følelser. Børn med denne holdning betyder ikke, at de ikke har nogen fordele, faktisk har mange højere regne-, kunst-, musik- og hukommelsesevner end de fleste børn.

  1. Aspergers syndrom

I modsætning til autistisk lidelse , Aspergers syndrom mere i stand til at interagere med andre mennesker og har ingen problemer med sproglige forsinkelser. Faktisk har nogle børn faktisk bedre sprogfærdigheder, men kun på områder, som de virkelig nyder. Ved første øjekast ser folk det Aspergers syndrom det mangler empati.

De har empati, forstår en begivenhed, men kan ikke give et almindeligt svar, som folk gør. Med hensyn til det fysiske udseende kan børn, der lider af denne type autistisk sygdom, stadig kommunikere normalt, men de viser ikke udtryk, tendenser til at diskutere sig selv eller ting, som de finder interessante.

  1. Disintegrativ lidelse i barndommen

En tilstand, hvor børn oplever forsinkelser i motorisk udvikling, sprog og sociale funktioner. Normalt oplever børn, der lider af denne type autistisk sygdom, normal udvikling indtil de fylder to år. Efter to år vil barnet langsomt miste de færdigheder, han har tilegnet sig, i en alder af tre eller fire eller endda 10 år.

Årsagen til denne lidelse skyldes en asynkron drift af nervesystemet i hjernen. Mange eksperter mener barndommens disintegrationsforstyrrelse er som en form for udvikling af selve autisme. I modsætning til de to tidligere typer autisme havde børn faktisk verbale, motoriske og sociale interaktionsevner, men da de blev ældre, oplevede de et fald.

  1. Gennemgribende udviklingsforstyrrelse (ikke på anden måde specificeret)

Som regel syndrom dette er resultatet af den endelige diagnose, når der er yderligere symptomer, som barnet oplever, hvoraf den ene er interaktion med barnets fantasifulde venner. Symptomerne er mere komplekse end de tre tidligere beskrevne typer autisme. For eksempel ude af stand til at reagere på folks adfærd både verbalt og non-verbalt, modstandsdygtig over for forandringer og meget rigid i rutiner, svær at huske ting og så videre.

Hvis forældre ønsker at vide mere om typerne af autisme, og hvordan man bedst behandler børn med visse former for autisme, kan de kontakte direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give forældre den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge forældre kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Der har været mange eksperter, en af ​​dem fra Autism-Society, der hævder, at autisme ikke er en mangel, såsom en tankeforstyrrelse eller intelligens. I "normale" menneskers øjne kan der være noget galt eller usædvanligt i koordineringen af ​​sanserne hos autistiske børn, når deres evne til at behandle information i virkeligheden er mere kvalificeret end mennesker generelt. Bevidsthed om viden og håndtering af autisme, der i stigende grad skal opmuntres, så børn med autisme kan få mulighed for at udvikle sig selv og blive selvstændige som andre børn.