6 trin til at rense en brystpumpe for at holde den steril

, Jakarta – De fleste mødre bruger pumper til at give modermælk under arbejdet. Faktisk er brugen af ​​en brystpumpe lovlig, så længe moderen skal være i stand til at opretholde renheden af ​​den anvendte brystpumpe. Den type pumpe, der bruges, afhænger også af moderens behov, som kan bruge en manuel brystpumpe eller en elektrisk brystpumpe.

Læs også: 5 tips til behandling af revnede brystvorter, mens du ammer

Det vigtigste at gøre, når du bruger en brystpumpe, er at holde den ren. For når man renser brystpumpen, skal moderen gøre det omhyggeligt. En måde er ved sterilisering. Denne proces vil fjerne alle bakterier, svampe og bakterier efter at være blevet dampet eller overhældt med kogende varmt vand. Der er flere måder, man kan bruge til at sterilisere en brystpumpe, hvoraf den ene er kogende varmt vand.

Sådan steriliseres og rengøres en brystpumpe

Før sterilisering skal du sørge for, at moderens hænder er rene først. Saml desuden brystpumpen, der skal vaskes. Tjek også, om brystpumpesættet bliver snavset eller muggent under opbevaring. Hvis røret er muggent, smid det væk og udskift det med det samme.

Læs også: Tips til at pumpe modermælk korrekt

Efter sterilisering, glem ikke at rense brystpumpen. Her er seks måder at rengøre brystpumpen på, som mødre kan anvende:

  1. Vær opmærksom på de dele, der skal vaskes og ikke. Fordi ikke alle dele af brystpumpen kan vaskes. Mødre kan finde ud af de tilgængelige instruktioner til brug og vask af brystpumper. De dele af brystpumpen, der skal vaskes, er normalt flasken, tragten, halsen og ventilen eller ventilen. I mellemtiden er den del, der ikke skal vaskes, slangen og maskinen.
  2. Fjern alle dele af flasken én efter én. Målet er, at moderen kan rense den grundigt.
  3. Bland ikke brystpumpen med andre køkkenredskaber, når du vasker den. Brug en speciel beholder til at rengøre brystpumpen. Sørg dog for, at beholderen kun bruges til rengøring af babyartikler. Undgå at lægge dele af brystpumpen i opvaskemaskinen. Dette gøres, så brystpumpen ikke er forurenet med bakterier, bakterier eller svampe i vasken.
  4. Blødgør den del af brystpumpen, der er blevet fjernet, i varmt vand blandet med sutteflaskevaskesæbe. Vask og skyl brystpumpen med varmt vand, og skyl derefter brystpumpen igen med kogende varmt vand for at sikre enhedens renhed.
  5. Når du er færdig, skal du tørre brystpumpen. Du kan bruge en ren serviet eller en speciel ren klud. Undgå at bruge køkkenklude eller almindelige opvaskeklude, da de kan forurene en ren brystpumpe.
  6. Rengør også beholderen og børsten, der bruges til at rense brystpumpen. Når apparatet er rent, skal det tørre, før det bruges igen.

Det er også vigtigt at huske, at når du rengør brystpumpen, skal du gøre det umiddelbart efter brug af brystpumpen. Dette er for at forhindre, at brystpumpen bliver forurenet med bakterier eller bakterier, der forårsager sygdom.

Det er seks måder at rense brystpumpen på, som mødre har brug for at kende. Hvis du har andre spørgsmål om, hvordan du rengør brystpumpen, skal du bare spørge lægen . For gennem applikationen kan mødre spørge lægen når som helst og hvor som helst via e-mail snak, og Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.