Ofte forbigående vind, undgå disse 3 typer mad

, Jakarta – Overdreven prutter eller prutter kan helt sikkert være meget forstyrrende. Især hvis dette sker på et offentligt sted. Duh, må skamme sig virkelig, deh!

Dybest set prutter er en naturlig og normal ting, der sker for enhver. Passerende gas prut er en del af fordøjelsesprocessen, der finder sted i den menneskelige krop. Så hvad får prutter til at dukke op kontinuerligt uden at kende tid og sted?

Faktisk er prutter tæt forbundet med den mad, der kommer ind i kroppen. En af årsagerne til, at gas passerer kontinuerligt, kan være, at den mad, der indtages, ikke er egnet og forårsager forstyrrelser i fordøjelsessystemet.

Kropsforhold og tolerance over for mad er faktisk forskellige fra person til person. Der er nogle mennesker, der har intolerance over for visse typer mad. Denne betingelse kan ikke ignoreres. Fordi, ikke kun forårsager flatulens og øger risikoen for flatulens, kan denne tilstand også udløse andre sundhedsproblemer.

Nå, for at undgå overdreven prutter, er det obligatorisk at vide, hvilke typer fødevarer der bør undgås. Faktisk er der flere typer fødevarer, der kan udløse overskydende gasproduktion. Hvad som helst?

  • Nødder

At spise for mange nødder kan øge hyppigheden af ​​prutter, du ved. Fordi nødder indgår i den kategori, der kan udløse overskydende gasproduktion. Indholdet af raffinose i jordnødder spiller en rolle heri. Raffinose passerer gennem tyndtarmen til tyktarmen, hvor bakterier nedbryder det og producerer brint, kuldioxid og metangas.

Andre fødevarer, der også indeholder raffinose, er kål, broccoli og asparges. Nødder er dog den type mad, der opbevarer mest af dette stof.

  • Natrium mad

Fødevarer, der indeholder masser af natrium, bør også undgås. Dette skyldes, at denne type mad kan have en negativ indvirkning på mavesundheden. At spise for mange fødevarer med højt natriumindhold kan forårsage væskeresistens i kroppen. Som et resultat vil maven føles oppustet og øge lysten til at passere gas.

  • Soda

Ikke kun lav i næringsstoffer, læskedrikke er også ofte forbundet med forskellige sundhedsproblemer, der opstår. Sodavand siges at indeholde stoffer, der kan udløse problemer i fordøjelsessystemet.

(Læs også: Drik ofte sodavand? Vær forsigtig med denne fare )

Indtagelse af sodavand og kulsyreholdige drikkevarer medfører, at mængden af ​​luft, der kommer ind i og sluges ind i kroppen, øges. Dette får en person til ofte at bøvse og kan også øge gassen i kroppen, der er klar til at blive udstødt gennem prut. Derudover kan fruktoseindholdet i læskedrikke øge risikoen for overdreven prutter.

Forkerte spisevaner

Bortset fra mad, kan faktisk ofte passere gas også være forårsaget af forkerte spisevaner. En af dem spiser for hurtigt. Årsagen er, at når nogen spiser hurtigt, vil mere luft blive slugt.

Luften vil fylde maven og igen få en person til at prutte lettere og oftere. Faktisk udløses hyppig vandladning ud over øget bakteriel aktivitet også af madforbrug og den forkerte måde at spise på.

For at reducere gasproduktionen for ikke at prutte ofte, bør du undgå denne liste over fødevarer. Derudover skal du altid opretholde en sund krop, især fordøjelsen, med en sund livsstil. Fuldfør kroppens vitamin behov for at være mere fit. Det er nemmere at købe vitaminer og andre sundhedsprodukter i appen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!