Det er ikke mystisk, det er forklaringen på, at det venstre øje rykker

Jakarta - Der er mange myter, der siger, at tilstanden af ​​øjets trækninger til venstre kan være et dårligt eller godt tegn på en persons tilstand. Men vidste du, at denne øjentrækningstilstand kan forklares medicinsk?

Læs også: 5 betydninger af twitch i kropsdele

Selvom et spjæt i øjet ikke forårsager smerte eller ømhed, forstyrrer nogle gange et spjæt, der ikke behandles med det samme, daglige aktiviteter. Kom nu, find ud af, hvad der er de medicinske årsager til øjentrækninger. Dette beviser, at øjentrækninger ikke længere er et mystisk problem, ja!

Kend årsagerne til venstre øjetwitch

I medicinske termer er øjentrækninger ofte kendt som myokymia. Trækfornemmelser mærkes generelt med en dunkende følelse i øjne, øjenlåg og øjenbryn. Normalt forekommer de pulseringer, der opstår i dette område, gentagne gange og kan ikke kontrolleres.

De fleste af disse tilstande er forbundet med mystiske eller som et tegn på tilstande, der vil opstå i fremtiden, hvorimod øjentrækninger opstår på grund af det øvre øjenlågsnervestramning og spasmer. Der er flere årsager, der får dig til at opleve øjentrækninger til venstre. Det er bedre at kende årsagerne til trækninger i venstre øje, så du kan tage skridt til at forhindre det, nemlig:

1. Træthed og mangel på søvn

Normalt opstår trækninger i venstre øje på grund af aktiviteter, der udføres efter en hel dag. At bruge dine øjne til at arbejde foran en computerskærm eller gadget hver dag gør dine øjne trætte. Trætte øjne oplever trækninger på grund af spændte øjennerver. Hvil straks dine øjne og giv tilstrækkelig hviletid til dine øjne og krop. På den måde forbliver dine øjne sunde og undgår forskellige sygdomslidelser, der skyldes mangel på søvn.

2. Forbrug af koffein

Ikke kun kaffe eller te, koffeinindhold findes i flere andre typer fødevarer eller drikkevarer. Chokolade, sodavand og is indeholder også koffein. Koffein, der kommer ind i kroppen, påvirker nerverne i hjernen og har en produktiv effekt på kroppen. Denne tilstand får en person til at opleve mangel på søvn, hvilket resulterer i naturlige trækninger. Ikke nok med det, overdreven koffeinforbrug får også nervemusklerne i øjet til at stramme, hvilket forårsager naturlige øjentrækninger.

3. Rygning og alkoholforbrug

Ikke kun koffein, indtagelse af alkohol og cigaretter får også musklerne i kroppen til at blive spændte, en af ​​dem er øjenmusklerne. Ikke kun forårsager trækninger, cigaretrøg og alkohol har en dårlig indvirkning på kroppen og forårsager forskellige kroniske sygdomme, der angriber sundheden. Brug appen at spørge lægen direkte om de dårlige virkninger af rygning og forebyggelse af trækninger på kroppen.

Læs også: Måske disse 4 årsager hyppige blinkende øjne

4. Bells parese

Ikke kun dårlige vaner, nogle sygdomme kan også få en person til at opleve trækninger i venstre øje, hvoraf den ene er bell's palsy. Bells parese er en sygdom, der opstår på grund af lammelse af ansigtsnerven på grund af traumer. Mange funktioner i ansigtsnerven, såsom blink, ansigtsudtryk og impulser i forskellige retninger. Øjetrækninger er et symptom på Bells parese. Ikke nok med det, andre symptomer på Bells parese er mundtørhed, lammelser i den ene side af øjet og smerter omkring kæben.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Eye Twitching
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2019. Øjenlågstrækning