Årsager til nærsynethed, du skal kende og forebyggelse heraf

Jakarta - Nærsynethed opstår, når øjet ikke er i stand til at se genstande eller genstande, der er langt væk. I den medicinske verden kaldes denne øjensygdom nærsynethed. Denne sygdom har en anden sværhedsgrad, afhængigt af hvor langt øjet kan se en genstand.

Hvis nærsynetheden stadig er relativt mild, er behandlingen i form af at give vitamin A. Men i tilfælde af nærsynethed, der allerede er ret alvorlige, rådes de syge normalt til at bruge briller og visse behandlinger. Hvis den ikke behandles med det samme, påvirker denne tilstand den syges evne til at se.

Forårsager nogen har nærsynethed

Under normale forhold har øjets hornhinde en normal størrelse og form, så sollys kan trænge ind og fokusere på nethinden. Men når en person er nærsynet, ændres øjets hornhinde i størrelse til at blive længere og tyndere end normalt, så lyset falder og fokuserer på et enkelt punkt foran nethinden.

Alligevel er formen og størrelsen af ​​hornhinden ikke den eneste grund til, at en person kan udvikle nærsynethed. Normalt opstår denne sygdom oftest på grund af brydningsskade på øjet. Denne skade gør, at hornhindelaget ikke længere er glat som under normale forhold og gør, at lyset ikke brydes ordentligt.

Det vides ikke, hvad der får en person til at opleve nærsynethed. Alligevel siger ikke få sundhedseksperter, at denne øjenlidelse opstår på grund af eksterne eller miljømæssige faktorer og arvelighed eller genetiske faktorer.

Børn med en afstamning af forældre, der lider af nærsynethed, har meget større risiko for at udvikle det. Denne tilstand understøttes dog af flere andre faktorer, såsom for meget læsning og fjernsyn og interaktion foran computeren i lang tid.

Det mest almindelige symptom, når øjet har nærsynethed, er ikke at kunne se objekter, der er langt væk klart. Denne tilstand begynder at dukke op i en alder af folkeskolebørn til teenagere. Når man ser på genstande, der er langt væk, vil den ramte skele, hvilket får øjnene til at rumme det maksimale, så genstanden kan ses.

Desuden vil de syge blinke oftere og gnide deres øjne, fordi øjnene er for trætte. Ikke sjældent dukker hovedpine op, når øjnene er ved deres maksimale grænse for at se. Disse symptomer forværres med alderen, kombineret med tilstedeværelsen af ​​andre komplikationer, såsom grå stær hos ældre.

Forebyggelse af nærsynethed

Indtil nu er briller stadig den vigtigste hjælper for mennesker med nærsynethed. Kombineret med indtagelse af nærende fødevarer og vitamin A for at reducere sværhedsgraden. Bestræbelser på at reducere sværhedsgraden af ​​nærsynethed, så meget som muligt reducere øjeninteraktion med bøger, fjernsyn eller computere.

Det betyder ikke, at du ikke skal læse, du skal hvile dine øjne, hvis du er træt, ved at lukke dem et øjeblik. Glem ikke at tjekke din øjensundhed regelmæssigt for at undgå komplikationer.

Nu kan du nemmere spørge din læge om alt relateret til sundhed. Ansøgning vil gøre det lettere for dig at komme i kontakt med læger gennem Spørg en læge-tjenesten til enhver tid. Du kan også købe medicin og vitaminer og lave laboratorietjek uden at forlade huset med denne applikation. Kom nu, Hent og brug appen !

Læs også:

  • Minus øjne fortsætter med at stige, kan det helbredes?
  • Nærsynethed, sygdom på grund af alder
  • Tidlige øjentjek, hvornår skal du starte?