5 myter om gravide piger, der skal rettes op

, Jakarta - At kende barnets køn kan være den mest interessante del af graviditeten. Det er bare det, at for at finde ud af kønnet, uanset om det er mand eller kvinde, kan det kun forudsiges ved ultralyd (USG) ved en bestemt svangerskabsalder. Det er også selvom babyens stilling ikke dækker det.

Hvis du forventer et kvindefoster, har du måske forsøgt at analysere det ud fra de myter, der cirkulerer, nemlig karakteristika ved at være gravid med en pige. Ikke nok med det, venner og familie kan også gætte karakteristika ved gravide piger baseret på myter, der cirkulerer i samfundet. Faktisk er ultralyd ved 20 ugers graviditet den mest nøjagtige måde at finde ud af barnets køn.

Læs også: Tips til at have sex i henhold til graviditetens trimester

Rækker af myter om gravide piger

I stedet for at tro på en uklar myte, er her myterne om karakteristika ved gravide piger, der skal rettes op:

1. Indtagelse af sød mad er et tegn på gravide piger

Gravide kvinder, der kan lide søde fødevarer, menes at være gravide med piger. Denne myte er stadig udbredt af offentligheden den dag i dag. Ifølge lægen er dette ubegrundet. Bemærk venligst, at gravide kvinders appetit kan ændre sig på grund af påvirkning af hormoner, der påvirker smagssansen.

2. Linea Nigra ser snoede kendetegn ved gravide piger

Dette er ikke korrekt. Dybest set er linea nigra eller den sorte streg på maven nogle gange tydeligt synlig og nogle gange ikke. Det betyder, at linea nigra ikke har nogen indflydelse på barnets køn. Faktisk, jo tættere på fødslen, ser moderens sorte streg eller linea nigra stadig tydeligere ud.

3. Det venstre bryst er større kendetegn ved gravide piger

Myten, man ikke behøver at tro på, er, at moderens bryst er større til venstre, hvilket betyder, at hun er gravid med en pige. I den medicinske verden har dette intet med noget at gøre.

Læs også: Disse er tegnene på graviditet i den første uge

4. Ansigter med akne under graviditeten er gravide med piger

Der er en myte, der siger, at hvis moderen bærer et kvindeligt foster, vil babyen i maven stjæle skønheden fra moderen, der bærer hende. Dette skal rettes ud, fordi det giver absolut ingen mening og ikke er medicinsk testet. Selvom moderen bærer en lille dreng, kan der stadig forekomme acne i ansigtet. Dette sker på grund af hormonelle ændringer og dårligt vedligeholdt hud under graviditeten.

5. At sove på siden er et tegn på gravide piger

Denne myte kan ikke bevises sand. For gravide kvinder er det selvfølgelig mere behageligt at sove på siden end liggende stilling. Dette skyldes, at mavens størrelse bliver større.

Sovestillingen på din side, især på din venstre side, er den anbefalede sovestilling for gravide kvinder. Især hvis svangerskabsalderen bliver større. Det skyldes, at blodcirkulationen, samt fordelingen af ​​ilt og næringsstoffer flyder mere jævnt, når gravide sover på venstre side.

Det er myten om karakteristika ved gravide piger, der skal rettes op. Hvis moderen ønsker at kende barnets køn i maven, skal du ikke tro på myter. At lave en graviditetsultralyd er det rigtige skridt til at finde ud af barnets køn.

Læs også: 6 gode fødevarer at indtage i det tidlige trimester af graviditeten

Ultralydsprocedurer bruger højfrekvente lydbølger til at give et billede af barnet i livmoderen. For at se fosterets tilstand og bestemme dets køn udføres ultralyd mellem 18. og 20. graviditetsuge.

Af denne grund er det vigtigt at udføre rutinemæssig obstetrisk kontrol for at se barnets udvikling i livmoderen. Mødre kan gennem ansøgningen bestille tid hos en gynækolog på det nærmeste sygehus også.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Myths vs. Fakta: Tegn på, at du får en pige
Medicinske nyheder i dag. Fået adgang i 2021. Hvad er tegnene på at få en pige?