Sådan slipper du af med lugt i armhulen uden deodorant

, Jakarta - Kropslugt er normalt forårsaget af bakterier, der findes i armhulerne. Denne del er tilbøjelig til at udsende en ubehagelig lugt, hvis den sveder. Mange mennesker forsøger at afværge lugt i armhulen ved at bruge deodorant for at holde det dufter godt, mens de er på farten.

En person, der oplever lugt i armhulen, vil helt sikkert sænke niveauet af selvtillid. Det er forårsaget af apokrine kirtler, der er i huden, såsom i armhulerne. Du kan reducere lugt under armene i nogle få trin uden at bruge deodorant. Her er nogle måder!

Læs også: Vær ikke ringere, det er 6 måder at slippe af med kropslugt

Armhulens lugt kan forsvinde uden deodorant

Mange mennesker kan virkelig godt lide den krop, der dufter godt, så de bevarer stadig selvtilliden, når de møder mange mennesker. En måde er at bruge deodorant. Hvis deodorant ikke er tilgængelig, bruger nogle mennesker antiperspirant for at forhindre, at den lugter hvornår. Det kan dog forårsage nogle dårlige effekter.

Deodoranter indeholder også nogle skadelige ingredienser, der kan forårsage negative langsigtede bivirkninger hos en person, der bruger det hver dag. Det skyldes, at deodoranten indeholder parabener og phthalater, som kan forstyrre en persons hormoner.

Disse genstande indeholder også aluminium, som kan forårsage abnormiteter i brystvæv. Dette kan udgøre en større risiko for tumorvækst eller kræftceller. Selvom der ikke er nogen endelige undersøgelser, er brystkræft generelt forbundet med brugen af ​​produkter, der indeholder metaller.

Ved at kende de risici, der kan opstå ved brug af deodoranter, skal du derfor reducere deres brug. Derudover kan du gøre flere ting, så der ikke let opstår underarmslugt. Her er nogle måder, du kan gøre for at slippe af med lugt under armene:

  1. Sundt spisemønster

Det første du kan gøre for at slippe af med lugt under armene, så det ikke afhænger af brugen af ​​deodorant, er at tage en sund kost. Du kan foretrække at spise frugt og grønt, så kropslugt kan reduceres. Ved at spise kød vil armhulelugten, der opstår, blive mere intens, og derfor reducere forbruget af disse fødevarer.

Krydret mad kan også bidrage til kropslugt. Årsagen er, at disse fødevarer kan øge kropstemperaturen, så mængden af ​​sved, der kommer ud, stiger. Overdreven svedtendens gør bakterier flere og flere. Endelig er armhule lugt mere udtalt, når det sker.

Læs også: 6 årsager til dårlig kropslugt

  1. Eksfoliering under armene

En anden ting, du kan gøre for at holde din armhule lugt i skak, er at eksfoliere dine armhuler. Eksfoliering er en måde at fjerne døde hudceller på. På den måde bliver dine armhuler renere og fri for bakterier, så de modstår underarmslugte, der måtte komme ud. Prøv at gøre det en gang om ugen.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du forebygger lugt under armene, kan lægen fra klar til at hjælpe. Det er nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone Brugt! Derudover kan du også købe medicin uden at forlade huset med denne ansøgning.

  1. Brug af antibakteriel sæbe

En anden metode, du kan gøre for at håndtere underarmslugt, er at bruge sæbe, der kan modvirke væksten af ​​bakterier i kroppen. Ved at dræbe bakterier, der klæber til kroppen, kan kropslugt overvindes ordentligt. Sæbe indeholdende benzoylperoxid er den rigtige ingrediens til at dræbe bakterier i armhulerne.

Læs også: Problemfrit, sådan slipper du af med lugt i armhulen

  1. Brug citronsaft

Citron kan også være effektiv til at dræbe bakterier og håndtere lugte, der kommer ud af armhulerne på grund af indholdet af citronsyre. Du kan bruge den ved at presse citronen og derefter påføre den på armhulerne. Derudover kan citron også krympe porerne på kroppen.

Reference:
Travlhed. Besøgt 2019. 8 naturlige måder at bekæmpe kropslugt på uden deodorant
Hvordan ting fungerer. Tilgået 2019. Påvirker kosten kropslugt?