Hvilke komplikationer kan et hæmoragisk slagtilfælde forårsage?

, Jakarta - Sygdomme med symptomer, herunder svær hovedpine, ledsaget af kvalme og opkastning er tilstande, der ikke kan undervurderes. Desuden, hvis symptomerne opstår sammen med anfald og nedsat bevidsthed, kan det tyde på, at nogen bliver angrebet slag , specifikt slag hæmoragisk.

Sygdom slag Hæmorider opstår, når en af ​​arterierne i hjernen brister. Som et resultat af denne tilstand udløser den blødning omkring organet, så blodgennemstrømningen til en del af hjernen reduceres eller afbrydes. Denne tilstand kan ikke tolereres, for uden tilførsel af ilt båret af blodceller, kan hjerneceller dø hurtigt, så hjernefunktionen bliver permanent forstyrret.

Læs også: Stadig ung, kan også få slagtilfælde

Komplikationer, der opstår, hvis du ikke får hjælp

Hvis nogen oplever slag hæmoragiske, flere typer komplikationer, der kan opstå, er anfald, forstyrrelser i at tænke og huske, problemer med hjertet, til besvær med at synke, spise eller drikke. Så hvis denne tilstand opstår, skal du straks gå til lægen for behandling. Du kan nemt bestille tid hos en læge gennem appen .

Så hvad er årsagerne til hæmoragisk slagtilfælde?

Der er flere ting, der kan få en person til at opleve slag hæmoragisk, herunder:

  • højt blodtryk (hypertension);

  • Alvorlig hovedskade;

  • Abnormiteter af blodkar i hjernen fra fødslen (medfødte defekter i form af misdannelser af arterier og vener);

  • Hjerneaneurisme;

  • lever sygdom;

  • Blodsygdomme, for eksempel seglcelleanæmi og hæmofili;

  • Hjerne svulst;

  • Bivirkninger ved at tage antikoagulantia eller blodfortyndende medicin, såsom warfarin.

Læs også: 5 fakta om slagtilfælde, du bør vide

Hvad skal der gøres for at behandle hæmoragisk slagtilfælde?

Hvordan man overvinder slag hæmoragisk, kræver det behandling, der er skræddersyet til årsagen, sværhedsgraden og placeringen af ​​blødningen. Patienter med denne sygdom skal behandles på en intensivafdeling, så deres tilstand overvåges nøje.

Læger udfører behandling, der har til formål at kontrollere blødning og forhindre komplikationer. Nogle af disse behandlinger inkluderer:

  • lidende slag Hæmoragisk skal stoppe med at tage blodfortyndende medicin, fordi det vil forværre blødning. Selv hvis det er nødvendigt, givet medicin for at hjælpe blodpropper. For eksempel givet K-vitamin, blodpladetransfusioner eller koagulationsfaktorer.

  • Smertestillende midler kan gives for at lindre hovedpine. Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler anbefales dog ikke til patienter slag hæmoragisk, fordi det kun forværrer blødningen. Derudover gives afføringsmidler for at forhindre, at patienten anstrenger sig for hårdt under en afføring, hvilket øger trykket på blodkarrene i kraniet. Nogle gange indsættes et rør i hjernen for at dræne cerebrospinalvæske. Denne handling har til formål at reducere trykket på hjernen og forhindre hydrocephalus.

  • for sagen slag Hvis blødningen er alvorlig, er det nødvendigt at operere for at reparere blodkarrene og stoppe blødningen. Denne handling skal dog overvejes nøje, fordi operationen forårsager yderligere hjerneskade.

Efter vellykket behandling afhænger patientens bedring af sværhedsgraden slag og hjernevævsskade. For dem der oplever slag ukomplicerede hæmorider kan komme sig inden for få uger efter udskrivelse fra hospitalet. I mellemtiden for patienten slag hæmoragisk på grund af vævsskade, er der behov for yderligere terapi, såsom fysioterapi, aktivitet eller taleterapi for at genoprette det beskadigede vævs funktion.

Læs også: Udfør disse 5 behandlinger for at helbrede mindre slagtilfælde