7 fordele ved yoga for kvinder

Jakarta – Der er forskellige måder, som kvinder gør for at få den ideelle kropsform, komplet med bevaret mental og fysisk sundhed. Der er forskellige måder, lige fra en nærende kost til regelmæssig motion.

Nå, hvad angår sport, er der én sport, der kan give mange fordele for kvinder. Starter fra at forblive ung, øge lidenskaben, til at hjælpe med at passere overgangsalderen.

Gæt hvilken sport vi taler om? Er du bekendt med yoga? Nå, her er nogle af fordelene ved yoga for kvinder.

Læs også: 4 måder at slippe af med en udspilet mave

  1. Gør ungdommelig

Vil du vide de helt særlige fordele ved yoga? Tilsyneladende kan denne sport holde sine aktivister unge, inklusive kvinder. i bogen Myter og fakta om sport og yogaDer er tre asanas (motion), som kan bekæmpe ældningsprocessen og få dig til at se yngre ud med yoga. Betingelsen er dog, at du skal udføre stillingen korrekt. En af øvelserne er navngivet Sirsasana.

Denne stilling er vigtigst i yoga asanas. Hvad har denne positur så med aldersløs at gøre? Åbenbart, Sirsasana kan give frisk iltrig blodforsyning til hjernen. Ifølge yogaeksperter kan en sund hjerne få alle kropsfunktioner til at vågne i bedste velgående. Fordelene er ikke kun gode for det fysiske, men også psykologisk.

Interessant nok er denne positur også god for ansigtet. Fordi denne positur kan få ansigtsmusklerne til at opleve fornemmelsen af ​​tyngdekraften, så det bliver ikke nemt at slappe af. Yogaeksperter siger, at du bør gøre denne positur i mindst 5-10 minutter om dagen.

I Myter og fakta om sport og yoga, er der en undersøgelse om yoga, som er interessant at vide. Undersøgelsen blev udført på yogaeksperter i 80'erne, som har praktiseret yoga i årtier. Nå, efter at være blevet undersøgt, viser fysiologisk hudens elasticitet, lungernes, hjertets og fordøjelsens arbejde er stadig som mennesker i 20'erne. Interessant ikke?

  1. Afslapningsfaciliteter

Normalt er sport også ledsaget af en sæson i langsomt tempo, der gør sindet mere roligt. Derudover er yogabevægelser til at strække stive muskler. Nå, disse to ting kan slappe af krop og sind.

En række undersøgelser har bevist, at yoga kan reducere en persons stressniveau. At dyrke yoga er også i stand til at forbedre humøret, især i dagene før menstruation, hvilket nogle gange gør kvinder mere følsomme end normalt.

Læs også: Yogabevægelser til at stramme bryster

  1. Forbedre holdning

De fleste yogabevægelser involverer muskelstyrke, hvilket gør dem meget mere aktive. Hvis du øver dig regelmæssigt, bliver din kropsholdning automatisk mere ideel af sig selv. Nå, kropsholdning, der kan øge en kvindes selvtillid.

Ikke nok med det, yoga hjælper også kroppen med at blive mere følsom. For eksempel, når du sidder i en bøjet stilling, spontant eller ubevidst, vil din krop straks ændre sig til den korrekte stilling.

4. Forbedre søvnkvaliteten

Efter at have dyrket yoga vil alle de muskler, der tidligere var stive, langsomt strække sig. Denne strækning er det, der gør din krop mere afslappet til at hvile. Ikke nok med det, et roligt sind efter at have lavet yoga vil også forbedre kvaliteten af ​​din nattesøvn. Fordelene ved yoga for kvinder er bestemt meget vigtige, især for dem, der ofte har problemer med at sove.

5. Øg seksuel passion

For dem, der er gift, er yoga også i stand til at forbedre ydeevnen ved at have sex med en partner. I bogen Nnaturlige sex boostere Det siges, at en stigning i blodcirkulationen i forskellige dele af kroppen på grund af yoga, inklusive taljen ned, er hovedårsagen bag det øgede ønske om at have sex.

Læs også: 5 yogabevægelser for at booste dit humør hele dagen

  1. Fra overgangsalderen til vægttab

Udover de fem ting ovenfor, er der også en række andre fordele ved yoga. Her er fordelene ved yoga ifølge eksperter ved National Institutes of Health - MedlinePlus og National Center for Complementary and Integrative.

  • Lindre menopausale symptomer.

  • Forbedrer kondition og fleksibilitet.

  • Lavere blodtryk og puls.

  • Slap af.

  • Øg selvtilliden.

  • Reducere stress.

  • Øg koncentrationen.

  • Forbedre søvnkvaliteten.

  • Hjælper fordøjelsessystemet med at holde sig vågen.

  • Hjælp med angst, rygsmerter og depression.

  • Lindre menopausale symptomer.

  • Hjælper med at behandle symptomer på kronisk sygdom.

  • Hjælp med at tabe sig.

Nå, kender allerede fordelene ved yoga for kroppen. Hvordan, interesseret i at prøve det?

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald, du kan chatte når som helst og hvor som helst med ekspertlæger uden at skulle forlade huset. Kom nu, download applikationen nu i App Store og Google Play!

Reference:
Myter og fakta om sport og yoga. Erikar Lebang.
National Institutes of Health - MedlinePlus. Tilgået januar 2020. Yoga for sundhed.
National Institutes of Health - Nationalt Center for Komplementær og Integrativ Sundhed.