Anerkendelse af karaktererne og typerne af ENFJ's personlighed

“ENFJ-personligheden er delt i to, nemlig ENFJ-A og ENFJ-T. Generelt har disse to personlighedstyper den samme karakter. Forskellen er i bogstaverne A og T, der ledsager dem. A står for assertiv og T står for turbulent. Den største forskel mellem de to ligger i niveauet af tillid.

, Jakarta – ENFJ-personligheder eller også kendt som Protagonist-personligheder er mennesker, der har en række personlighedstræk. Generelt er mennesker med denne personlighed kendt som ekstraverte, intuitive, følende og dømmende. ENFJ'er er kendt for at være varme, ligefremme og glade for at hjælpe andre.

Mennesker med ENFJ-personligheden har også en tendens til at have stærke ideer og værdier, så de kaldes fødte ledere. Dette forstærkes også af høj energi og kreativitet, der kan hjælpe ejeren af ​​denne personlighed med at nå mål. ENFJ er opdelt i to typer, nemlig ENFJ-A og ENFJ-T. Hvad er forskellen? Find ud af det i den følgende artikel!

Læs også: Er der en sammenhæng mellem blodtype og personlighed?

At skelne ENFJ-personlighedstyper

Mennesker med denne personlighed er kendt for at have store mål i livet, er kloge og idealistiske. På grund af dette forsøger ENFJ-personligheden altid at have en positiv indvirkning på menneskerne omkring ham. Denne personlighedstype er opdelt i to, nemlig ENFJ-A og ENFJ-T. Generelt er karakteren vist i ejeren af ​​denne personlighed den samme.

Forskellen ligger i de medfølgende A (hævdende) og T (turbulente) egenskaber. Her er forklaringen!

  1. ENFJ-A

Den første type er ENFJ A, bogstavet A står for selvhævdende. Mennesker med denne personlighed beskrives som havende en roligere opførsel og ikke let at bekymre sig overdrevent. Type A ENFJ'er har en tendens til at være mere selvsikre i deres hverdag. Desværre kan dette være en svaghed, hvor ejeren af ​​denne personlighed ofte bliver overmodig. En anden ulempe er, at ENFJ-A ofte mangler empati, fordi de er vant til at vælge og træffe beslutninger på egen hånd, takket være deres høje selvtillid. Det er dog det, der gør ejeren af ​​denne personlighed til en pålidelig leder.

Læs også: 4 psykologiske tests for at kende din personlighed

  1. ENFJ-T

Mens bogstavet T i ENFJ-T betyder turbulent. Mennesker med denne personlighedstype er normalt mere perfektionister, har et stærkt ønske om at få succes, men har en tendens til at have lavt selvværd. Det gjorde ham dog til en ydmyg leder. ENFJ-T'er har også et højt niveau af empati. Når de træffer beslutninger, har mennesker med denne personlighed også en tendens til at have brug for råd og input fra andre. Det kan være svagheden hos ejeren af ​​denne personlighed. ENFJ-T-personligheder har en tendens til at tænke på andre menneskers kritik og nogle gange fortryde de beslutninger, de har truffet.

Læs også: 5 tegn på, at en psykologisk tilstand bliver forstyrret

Stadig nysgerrig efter personlighedstyper eller ønsker at tale om psykologiske problemer? Kontakt en psykolog i appen lige. Det er nemmere at kontakte en psykolog via Video/taleopkald eller Snak. Kom nu, Hentnu i App Store eller Google Play!

Reference:
16 personligheder. Tilgået i 2021. ENFJ-Personlighed.
Psychreel. Tilgået i 2021. ENFJ-A / ENFJ-T (hvordan de adskiller sig).