6 farer ved kviksølvindhold i kosmetik

, Jakarta – Hvis du er fan af kosmetik, skal du være bekendt med udtrykket kviksølv. Kviksølv, også kendt som kviksølv, er et metal, der almindeligvis findes i naturen og findes i sten, malm, jord, vand og luft som uorganiske og organiske forbindelser.

Læs også: Her er fordelene ved 8 forskellige mineraler for hudens sundhed

Derudover er kviksølv også meget populært i indholdet af blegeprodukter, på grund af dets evne til at hæmme dannelsen af ​​melanin, så huden ser lysere og glødende ud på meget kort tid. Faktisk er kviksølv i sig selv en meget farlig ting, og du bør være forsigtig med brugen.

Her er farerne ved at bruge kviksølv for kroppens sundhed:

  • Forårsager skade på fordøjelses-, nerve- og nyresystemet

Kviksølv er ætsende på huden. Påføring af kosmetik, der indeholder kviksølv kontinuerligt, vil gøre huden tyndere og forårsage skade på din hud og dit helbred. Kviksølv kan sive hurtigt ind i huden, og høj eksponering for kviksølv kan faktisk forårsage skader på fordøjelseskanalen, nervesystemet og nyrerne.

  • Forårsager nedsat hjernefunktion

Ud over kroppens sundhed forårsager farerne ved kviksølvmetal også nedsat hjernefunktion i vores kroppe. Endnu værre kan kviksølv forårsage, at hjernen i vores kroppe ikke fungerer korrekt. Dette kan især ske, hvis den mad, du spiser, er forurenet med kviksølv, og du ofte spiser disse fødevarer. Du skal være omhyggelig med at spise en fødevare, glem ikke at være opmærksom på renligheden og kvaliteten af ​​maden.

  • Kan bremse fostervæksten

Ikke underligt, at brugen af ​​kosmetik hos gravide kvinder bør reduceres eller være opmærksom på indholdet af den anvendte kosmetik. Fordi der er mange påvirkninger forårsaget af kviksølv for fostrets vækst. Alt for ofte udsat for kviksølvindhold gør faktisk, at fosteret vil være langsomt i vækst og udvikling. Selv det mest alvorlige indhold af kviksølv kan forårsage abort hos gravide kvinder. Gravide kvinder bør bruge naturlige ingredienser til at behandle hud- eller ansigtssundhed, så både mor og baby forbliver sunde.

  • Gør huden mere bleg og pletter

Brugen af ​​kosmetik indeholdende kviksølv vil faktisk ikke gøre din hud hvid, men bleg hvid og vil faktisk skabe nye problemer i ansigtet, nemlig sorte pletter. Vi anbefaler, at du vælger produkter, der er helt naturlige for ikke at give nye problemer i fremtiden for dit ansigt og dit helbred.

  • Irritation af huden

På huden kan kviksølv faktisk forårsage irritation og også mild irritation af huden. Normalt irritation, der opstår på huden i form af kløe, rødme af huden og udslæt på huden. Langvarig brug af kviksølv på huden vil have alvorlige langsigtede konsekvenser.

  • Kan forårsage hudkræft

Den mest alvorlige virkning af brugen af ​​kosmetik, der indeholder kviksølv, er hudkræft. Kviksølvindhold kan trænge ind i kroppen og få kræftvirus til at sprede sig i hele kroppen.

Læs også: 4 typer hudsygdomme at holde øje med

Der er intet galt i at prøve naturlige eller økologiske kosmetiske produkter. Udover at holde dig væk fra irritationsproblemer, vil brugen af ​​naturlige ingredienser også være mere økonomisk. Du kan spørge lægen gennem ansøgningen at finde ud af de symptomer, der vil blive oplevet, hvis for meget eksponering for kosmetik, der indeholder kviksølvingredienser. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!