Slib ikke bare din næse, få fakta om Fillers

, Jakarta – Ifølge American Society of Plastic Surgeons næseknogleformning er den mest populære kirurgiske kosmetiske procedure. Ikke kun for at skærpe næsen, denne omformning udføres for at slippe af med klumper i næsen for at rette vejrtrækningsproblemer.

Filler er et forsøg på at ændre spidsen af ​​næsen. Tricket er at injicere spidsen af ​​næsen for at få det til at se glattere ud og give en proportional balance til ansigtet. Hvad angår det, der injiceres i filler-processen, er hyaluronsyre. Vil du vide mere om denne procedure, kan du læse yderligere anmeldelser.

Fyldningsprocedure

Ud over et næsearbejde er fillerbehandling en kosmetisk dermatologisk procedure, der bruges til at minimere forekomsten af ​​ansigtslinjer og rynker for at genoprette et ungdommeligt udseende.

Dette er en fantastisk behandlingsmulighed for dem, der ønsker at slippe af med tegn på aldring, men ikke ønsker at gennemgå invasive behandlinger som f.eks. ansigtsløftning traditionel. Det virker ved at udfylde områder af ansigtet, der har tendens til at hænge ned for at genoprette naturlig volumen og fylde.

Læs også: Lær Beauty Trends Facial Filler Injections at kende

Selvom det ikke giver permanente resultater, tilbyder det en enklere, sikrere og billigere måde at se yngre ud på. Hvor lang tid resultaterne forventes at vare, kan variere afhængigt af det specifikke produkt, der anvendes.

De nærmere specifikationer for, hvordan denne procedure fungerer, afhænger af den anvendte type fyldstof. Valgmuligheder omfatter:

Hyaluronsyre

Den mest almindeligt anvendte type dermal filler er hyaluronsyrefiller. Det virker ved at trække væske ind i bestemte områder af ansigtet, som skal fjernes. Denne filler-effekt varer normalt omkring 9 måneder til 1 år.

Fedt graft

Et fedttransplantat, også kendt som autologt fedt, refererer til fedtceller, der tages fra en anden del af patientens egen krop og derefter sprøjtes ind i det område, der skal repareres. Da de indsprøjtede fyldstoffer er lavet af faktisk menneskeligt fedt, kan virkningerne af denne type behandling vare i årevis.

Polymer

Denne type fyldstof bruger menneskeskabte polymere stoffer og er biologisk nedbrydelige. Dette er en anden langtidsholdbar mulighed, med virkninger, der varer op til to år.

Uanset hvilken type materiale der anvendes, er de fleste processer generelt de samme. Patienten vil modtage en lokalbedøvelse for at bedøve ansigtsområdet. Efter bedøvelsen har lagt sig, sprøjter kirurgen eller hudlægen et fyldstof ind i et udpeget område lige under huden. Men for fedttransplantater tages det fedt, der skal bruges som fyldstof, først fra en anden del af kroppen.

Læs også: Dette er den rigtige måde at behandle acne ar på

Hver procedure vil tage omkring 15 minutter. Men afhængigt af sværhedsgraden af ​​tilstanden og størrelsen af ​​behandlingsområdet kan yderligere sessioner være påkrævet. Hvis det er tilfældet, er hver session med mindst to ugers mellemrum.

Fillerbehandlingssessioner kan forårsage nogle symptomer efter hver procedure. Følgende symptomer er normale og forbigående og varer normalt op til 3 dage efter proceduren:

Rødme.

  • Hævelse.
  • Smerte.
  • Kløe.

Hvis symptomerne ikke forsvinder efter 3 dage eller ser ud til at blive værre, er det bedst at vende tilbage til hudlægen eller kirurgen, der har udført proceduren. Langvarige symptomer kan være tegn på mulige komplikationer relateret til dermale fyldstoffer, som omfatter:

  • Infektion.
  • Blodig.
  • blå mærker.
  • Allergiske reaktioner, hvoraf de mest almindelige er udslæt, nældefeber og hævelse.
  • Influenzalignende symptomer.
  • Granulomer eller knuder, som er klumper, der udvikler sig under huden ved behandlingsområdet.

Det er en god ide at få en anbefaling fra en læge, inden du får bestemte æstetiske indgreb, hvis du vil vide mere, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Reference:
Docdoc. Tilgået i 2019. Hvad er Filler-behandling: Oversigt, fordele og forventede resultater
Huffpost. Tilgået 2019. Liquid Nose Jobs