Sjældent kendt, her er fordelene ved Tahitian Noni Juice

“Noni-frugten eller også kendt som Tahitian Noni er en frugt, der er rig på fordele og ofte bruges som traditionel medicin, selvom den smager meget bittert og lugter en smule ubehageligt. Det bliver ofte forarbejdet til Tahitian Noni-juice med tilsat frugt, såsom drue- og blåbærjuice for at få det til at smage endnu bedre."

, Jakarta – Har du nogensinde hørt om Tahitian Noni juice? Denne drik er fremstillet af Morinda, Inc. og er det mest populære mærke på markedet. Men dybest set er denne drik lavet af nonijuice med tilsætning af drue- og blåbærjuicekoncentrat for at få den til at smage mere lækker.

Noni juice er dybest set en tropisk drik, der kommer fra frugten af ​​noni træet. Dette træ og dets frugt vokser blandt lavastrømme i Sydøstasien, især i Polynesien. Noni eller noni er også kendt som en frugt med en meget bitter smag.

Polynesiere og sydøstasiater har brugt noni i traditionel medicin i mere end 2.000 år. Noni bruges normalt til at behandle sundhedsproblemer, såsom forstoppelse, infektioner, smerter og gigt.

Læs også: Begynder at blive kigget på for behandling, er urter sikre?

Næringsindhold af Tahitian Noni

Næringsindholdet i Tahitian noni-juice varierer meget. Dette skyldes, at nonijuice ofte blandes med andre frugtjuicer eller tilsat sødestoffer for at maskere den bitre smag og den ubehagelige lugt. Der er flere næringsindhold, som du får i 100 milliliter Tahitian Noni-juice, herunder:

  • Kalorier: 47 kalorier.
  • Kulhydrater: 11 gram.
  • Protein: mindre end 1 gram.
  • Fedt: mindre end 1 gram.
  • Sukker: 8 gram.
  • Vitamin C: 33 procent af Reference Daily Intake (RDI).
  • Biotin: 17 procent af RDI.
  • Folat: 6 procent af RDI.
  • Magnesium: 4 procent af RDI.
  • Kalium: 3 procent af RDI.
  • Calcium: 3 procent af RDI.
  • Vitamin E: 3 procent af RDI.

Som de fleste frugtjuice, indeholder noni-juice for det meste kulhydrater. Den er rig på vitamin C, som er vigtig for sund hud og immunitet. Derudover er Tahitian Noni også en god kilde til biotin og folat, som er B-vitaminer, der spiller mange vigtige roller i kroppen, herunder hjælper med at omdanne mad til energi.

Men hvis du stadig vil vide, hvilket næringsindhold der er i Noni eller Tahitian Noni, kan du spørge din læge eller ernæringsekspert på. Læger vil altid give løsninger og besvare eventuelle spørgsmål om dit helbred. Så kom nu Hent Ansøgning for lettere sundhedspleje.

Læs også: Forskellige naturlægemidler til kvinder

Fordele ved Noni Juice

Dybest set er der flere fordele ved Tahitian noni juice, som du kan få, herunder:

  • Overvinde hypertension

Forskning viser, at indtagelse af Tahitian noni-te hver dag i 1 måned kan reducere forhøjet blodtryk. Disse fordele opnås fra stoffer scopoletin og xeronin indeholdt i noni frugten.

  • Oprethold hjertesundhed

Regelmæssig indtagelse af Tahitian noni i form af juice menes også at reducere risikoen for hjertesygdomme. Denne fordel skyldes antioxidantindholdet i noni, som kan sænke kolesterolniveauet og forhindre åreforkalkning, som er årsagen til hjertesygdomme.

Læs også: Disse 6 frugter kan bevare hjertesundheden

  • Behandling af gigt

Der er flere typer af gigt, såsom slidgigt, som er gigt, der opstår på grund af aldring eller fedme. Den syge vil normalt opleve ledsmerter i hænder, knæ, hofter, rygsøjle og stivhed i nakken.

Heldigvis, ved at indtage Tahitian noni-juice hver dag i 3 måneder, vil den syge føle mildere ledsmerter. Denne juice kan også forhindre gentagelse af slidgigt. Dette skyldes, at Tahitian noni-juice har naturlige anti-inflammatoriske og smertelindrende egenskaber.

  • Stabiliser blodsukkeret

Diabetes er en kronisk sygdom, der får blodsukkeret til at blive for højt. Med regelmæssigt forbrug af omkring 1 kop Tahitian noni-juice i 8 uger, kan blodsukkerniveauet hos personer med type 2-diabetes falde. Tahitian noni-frugt menes også at forbedre insulinydelsen til at regulere blodsukkeret og forhindre insulinresistens.

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2021. Hvad er Noni Juice? Alt hvad du behøver at vide.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad er Noni Juice, og er det gavnligt?