3 måder at overvinde bylder hos babyer

, Jakarta - For kvinder, der skal have en baby for første gang, skal det føles ret tungt og nogle gange trættende. Nyfødte babyer kan ikke siges at være nemme at tage sig af. En lille baby kan endda være kræsen og stresse moderen. Det vigtigste for mødre at gøre er altid at sikre babyens ernæringsindtag og hygiejne.

Et problem, der faktisk ikke er for alvorligt, men som kan gøre en baby kræsen, er koger. Koger kan angribe alle, inklusive babyer. Normalt vil bylder fremstå som røde knopper på huden forårsaget af bakterier eller allergier.

Områder, der ofte påvirkes af bylder, omfatter ansigt, nakke, pande, skuldre, armhuler, balder og lår. På bylden vil der normalt optræde hvide eller gule prikker, som kan omtales som øjen bylder. Disse bylder kan måske gå i stykker, men hvis de går i stykker, skal moderen straks rense dem, så de ikke forårsager andre problemer.

Årsager til bylder hos babyer

Før du kender den rigtige måde at håndtere bylder hos babyer, ville det være rart at vide på forhånd årsagerne til bylder hos babyer. Dette gøres for at unge mødre kan tage forholdsregler, før dette problem opstår.

Hovedårsagen til bylder er en bakteriel infektion Staphylococcus aureus som specifikt angriber hårsækkene. Disse bakterier kan overleve i næse, mund og endda menneskelig hud, men er generelt harmløse. Disse bakterier kan også trænge ind i barnets hud på grund af ridser og åbne sår, som er indgangen til disse bakterier.

Med indtrængen af ​​bakterier vil en infektion dukke op og få hvide blodlegemer til at arbejde for at afværge infektionen. Derfor er bylder normalt ledsaget af pus, som er hvide blodlegemer, der er døde og derefter danner en byld.

Ikke kun på grund af en bakteriel infektion, kan bylder hos babyer også udløses af visse fødevareallergier. Derfor skal mødre undgå fødevarer, der forårsager allergi hos babyer, såsom nødder, æg eller endda modermælkserstatning.

Barnets immunforsvar er stadig meget svagt, så moderen skal også være opmærksom på renligheden af ​​babyens mad, hvor han sover, og hvor han leger. Derudover er mødre også forpligtet til at være opmærksomme på, hvordan man vasker babys spiseredskaber og tøj, så det altid er sterilt for bakterier eller vira, der forårsager sygdom.

Læs også: Vigtige tips til at bade en nyfødt

Sådan overvindes bylder hos babyer

Hvis moderen finder symptomerne på en rød bump på barnet og ledsages af en hvid eller gul prik i midten, er moderen forpligtet til at gøre følgende måder for at overvinde det:

  1. Komprimer med varmt vand

En nem måde at behandle bylder hos babyer er at lægge et håndklæde i blød i varmt vand og derefter lægge det i kog i et øjeblik. Denne varme kompres vil lindre smerter og fremme udledning af pus. Gør det flere gange om dagen for at fremskynde helingsprocessen.

  1. Undgå at klemme Koger

Mødre er også strengt forbudt at tvinge pus ud i bylden ved at klemme den. For hvis det viser sig, at bylden ikke er moden nok, kan denne bakterielle infektion spredes til andre hudoverflader og gøre smerterne værre. Som et resultat vil babyen være mere kræsen.

  1. Brug naturlige ingredienser

En naturlig ingrediens, der har en funktion som antiseptisk middel, er aloe vera gel. Påfør 3 gange om dagen på overfladen af ​​huden, der er ramt af bylder. Derudover kan du også bruge honning til at behandle bylder hos babyer. Honning i sig selv er kendt for at have antiseptiske egenskaber, der er effektive til at håndtere bakterielle infektioner såsom bylder.

Læs også: Skal vide! 6 måder at tage sig af nyfødt babys hud

Hvis ovenstående metode stadig ikke er i stand til at overvinde bylden, kan moderen spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Uden behov for at forlade huset, kan mødre diskutere med lægen igennem Videoer / Stemme opkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!