5 fordele ved SPF til at beskytte hudens skønhed

, Jakarta – Indtil videre har du brugt skønhedsprodukter, og de indeholder SPF i dem. SPF står for Solbeskyttelsesfaktor , indeholder solbeskyttelse, der kan beskytte din hud mod solskoldning. Normalt har SPF forskellige tal, som en bestemmende faktor for, hvor længe du kan være i solen uden at blive forbrændt, mens du bruger produktet.

Jo højere SPF-tallet angiver faktisk ikke, hvor stærk beskyttelsen fra et sundt produkt er. SPF 10 beskytter dig mod solen samt SPF 15 eller SPF 50 dog. Et højt SPF-niveau vil blokere mere UVB, men det giver ikke 100 procent beskyttelse mod solskoldning.

Alligevel er produkter med høj SPF i stand til at give bedre beskyttelse mod risikoen for langsigtede hudskader, såsom hudkræft. Bag dens evne til at beskytte huden mod soleksponering, viser det sig, at fordelene ved SPF er talrige. Blandt dem:

1. Oprethold hudens sundhed

Indholdet af SPF 30 er godt for at bevare din huds sundhed. Dette skyldes, at SPF indeholder næringsstoffer og vitaminer, der er meget gode for din hud. Med dette SPF-indhold kan solcreme hjælpe med at bevare hudens sundhed og til enhver tid bevare hudens lyshed og renhed.

2. Giv huden næring

Ud over at hjælpe med at optimere hudens sundhed, har skønhedsprodukter, der indeholder SPF, fremragende fordele til at optimere optagelsen af ​​næringsstoffer på din hud. Absorberede vitaminer og mineraler er afgørende for en sund hud.

3. Øger luftfugtighed

Produkter, der indeholder SPF, giver også fordele ved at bevare hudens fugtighed. Selvfølgelig vil tør hud forstyrre udseendet. SPF indhold i hudpleje Din krop vil beskytte dig mod ultraviolette stråler, så fugten bevares.

4. Beskytter huden mod ultraviolet stråling

Som navnet antyder, vil SPF beskytte dig mod solen. Det betyder, at SPF i cirka 300 minutter kan beskytte din hud mod ultraviolet stråling produceret af solens stråler. Især på bestemte tidspunkter, mellem 11.00-14.00. På det tidspunkt skinner solen kraftigt og udsender UV-stråler A, B og C.

5. Forhindrer hudforbrændinger

En af de dårlige effekter af solens stråler på din hud er, at det kan få huden til at brænde og brænde. Dette vil naturligvis i høj grad forstyrre dit udseende. Fordelene ved SPF 30 for huden kan hjælpe dig med at forhindre, at denne slags ting sker.

Uanset hvilket skønhedsprodukt du bruger, skal du sørge for at vælge det SPF-niveau, der er bedst for dig. Eksperter anbefaler at bruge et solskærm, der har en vandtæt funktion med en SPF på 30-60. Derudover skal du sørge for, at hvert produkt, du bruger, indeholder UVA-bekæmpende ingredienser såsom zink, oxid, titaniumdioxid, avobenzon, ecamsule og oxybenzon.

Hvis du stadig er i tvivl og forvirret omkring et SPF-produkt, der passer til din huds behov, kan du stille et spørgsmål og svar med en sagkyndig læge her . Drøftelser med læger bliver mere praktiske i ansøgningen via Snak eller Stemme/videoopkald når som helst og hvor som helst. Kom nu, skynd dig Hent appen nu!

Læs også:

  • Ved allerede? Dette er den rigtige måde at bruge solcreme på
  • Tjek fakta bag solcreme med høje SPF-niveauer
  • Høj SPF kan skabe sort hud, myte eller fakta?